ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: sweatshirt με κολάν και ankle boots
 

Τι ξέρουμε για τη δεύτερη σεζόν του ''The Morning Show'';

Όσα αποκάλυψε η Reese Witherspoon

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H Jennifer Aniston και η Reese Witherspoon συναντήθηκαν ξανά, χρόνια μετά το ''Friends'', για χάρη τoυ AppleTV+ και του ''The Morning Show'' όπου υποδύονται τις παρουσιάστριες δελτίου ειδήσεων. H σειρά ήταν η πρώτη της πλατφόρμας streaming της Apple και κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με την κυκλοφορία της, αφού πραγματευόταν τις συνέπειες της απόλυσης ενός μεγάλου παρουσιαστή ειδήσεων (Steve Carell) μετά από κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης. Τη θέση του ανέλαβε μια νεαρή δημοσιογράφος με φρέσκια οπτική (Witherspoon) ενώ η πρώην συμπαρουσιάστρια του (Aniston) προσπαθεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές. 

Η Apple έδειξε τόση εμπιστοσύνη στη σειρά αφού έδωσε το πράσινο φως για δύο σεζόν πριν καν ξεκινήσει η πρώτη. Φέτος το Φθινόπωρο ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του νέου κύκλου αλλά η παύση των γυρισμάτων λόγω κορωνοϊού θα προκαλέσουν καθυστέρηση. Συγκεκριμένα το πρώτο νέο επεισόδιο θα ερχόταν τον Νοέμβριο, τα γυρίσματα όμως σταμάτησαν τον περασμένο Μάρτιο. Σύμφωνα με την Witherspoon, η παραγωγή ήταν ήδη τέσσερις εβδομάδες μπροστά πριν την παύση, και σχεδιάζουν να ξεκινήσουν ξανά μόλις είναι ασφαλές. 

Ο Steve Carell ενδέχεται να επιστρέψει παρόλο που με το συμβόλαιο του ήταν δεσμευμένος για μόνο μια σεζόν. Είναι όμως ακόμα άγνωστο το πόσο θα τον δούμε, αν όντως δεχτεί ο ηθοποιός. 

Όσον αφορά στο στόρι των νέων επεισοδίων, η Witherspoon αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες: 

''Nιώθω πως στο τέλος των δέκα πρώτων επεισοδίων υπάρχει μια νέα τάξη πραγμάτων. Είναι χάος. Κανένας δεν ξέρει ποιος είναι επικεφαλής και τι σημαίνει ''ηγεσία'' σε αυτό το σημείο. Τι είναι το ''νέο φυσιολογικό'' πλέον; Είμαι ενθουσιασμένη που έχουμε τόσα πολλά να εξερευνήσουμε''.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάποια καθυστέρηση, ούτε όμως η ημερομηνία πρεμιέρας.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση