ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized top και cycling παντελονάκι
 

Τι θα γίνει με τα Oscars; Θα αναβληθούν;

«Ξέρουμε ότι θέλουμε να γιορτάσουμε τον κινηματογράφο»

Μπορεί εμείς σιγά σιγά να χαλαρώνουμε από το lockdown και την απαγόρευση κυκλοφορίας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλοι επιστρέφουν στην κανονικότητα.

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες το Met Gala μετά την αναβολή που είχε πάρει αναγκάστηκε τελικά να ακυρωθεί λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Variety φήμες για ακύρωση περιτριγυρίζουν και τα Oscars αυτή την χρονία. Μπορεί το event το οποίο φαίνεται να είναι προγραμματισμένο για τις 28 Φεβρουαρίου του 2021 να μας φαίνεται μακριά όμως η Ακαδημία σκέφτεται τι πρόκειται να κάνει.

Η λαμπερή βραδιά που μεταδίδεται μέσω ABC δεν έχει κάποια εναλλακτική ημερομηνία ενώ το κανάλι δεν έχει μέχρι στιγμής ενημέρωση για οποιαδήποτε αλλαγή.

Αν και η Ακαδημία δεν έχει απαντήσει στις φήμες τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά περίπλοκα αφού με την πανδημία οι αίθουσες κινηματογράφου θα παραμείνουν άδειες. Για αυτό τον λόγο η Ακαδημία εξετάζει το ενδεχόμενο οι πρεμιέρες των ταινιών να γίνονται εξ αποστάσεως και όχι στο κόκκινο χαλί.

Πάντως τον Απρίλιο ο πρόεδρος της Ακαδημίας David Rubin είχε δηλώσει ότι «Είναι αδύνατο να ξέρουμε πώς θα είναι τα πράγματα. Ξέρουμε ότι θέλουμε να γιορτάσουμε τον κινηματογράφο, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα με ποιον ακριβώς τρόπο θα το κάνουμε."

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση