ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Θέλεις να ακούσεις την Meryl Streep να... ραπάρει;

Ακούστε το τραγούδι από το soundtrack του ''The Prom''

Όταν μιλάμε για την Meryl Streep, μιλάμε για μια πολυτάλαντη γυναίκα, που έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πόσο καλή ηθοποιός με διάφορους ρόλους, και ακόμα ότι έχει τη φωνή να τραγουδήσει υπέροχα σε ένα μιούζικαλ. Αυτό τον καιρό, η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην κωμική ταινία - μιούζικαλ ''The Prom'' στο Netflix, σε σκηνοθεσία του Ryan Murphy.

Βασισμένο στο μιούζικαλ του Broadway με τον ίδιο τίτλο, η ταινία εστιάζει σε μια μαθήτρια, την Emma, που θέλει να πάει στον σχολικό χορό με την σύντροφό της, Alyssa, αλλά ζουν σε μια μικρή πόλη και η μητέρα της Alyssa είναι η πρόεδρος του συμβουλίου γονέων και καθηγητών. Παράλληλα, στη Νέα Υόρκη, η Dee Dee και ο Barry είναι δύο ηθοποιοί του Broadway, των οποίων η πιο πρόσφατη παραγωγή απέτυχε παταγωδώς. Σε μια προσπάθεια να ζωντανέψουν την καριέρα τους, ταξιδεύουν μαζί με το team τους στην πόλη της Emma για να την στηρίξουν στο κίνημα που ξεκίνησε. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ταινία είναι γεμάτη τραγούδια που ερμηνεύουν οι πρωταγωνιστές κατά τη διάρκεια της, αυτό που δεν περιμέναμε όμως είναι να ακούσουμε την Meryl Streep να... ραπάρει! ''Ναι'', η ηθοποιός όχι μόνο τραγουδά αλλά δοκιμάζει τις ικανότητές της στο ραπ, στο τραγούδι ''Wear Your Crown''. 

Ακούστε το τραγούδι από το soundtrack του ''The Prom''.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση