ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

''The Crown'': Έτσι απλά, μάθαμε ποιο είναι το αγαπημένο παιδί της βασίλισσας

Τι μάθαμε από τα νέα επεισόδια της σειράς;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μπορεί εμείς από τα παιδιά της βασίλισσας να ακούμε συχνά τον Κάρολο, αυτό δεν σημαίνει όμως πως είναι το αγαπημένο της παιδί. Ανάμεσα στον Κάρολο, την Άννα, τον Andrew και τον Edward, θα πίστευε κανείς πως η Ελισάβετ δεν θα ξεχώριζε κάποιον, αλλά το ''The Crown'' ήρθε να μας τα ανατρέψει ξανά. 

Στο 4ο επεισόδιο, με τίτλο ''Favourite'', της 4ης σεζόν, τίθεται αυτό το ερώτημα, με τη βασίλισσα να λέει ''όλα τα παιδιά μου είναι χαμένα, το καθένα στη δική του έρημο''. Ξέροντας την εξέλιξη της ζωής των παιδιών της, με το τεράστιο σκάνδαλο με τον πρίγκιπα Andrew και τις σχέσεις του με τον Jeffrey Epstein, μάλλον είχε δίκαιο αλλά τότε δεν το ήξερε η ίδια. Το επεισόδιο καταλήγει στο ότι αυτός είναι το αγαπημένο της παιδί, και ο Φίλιππος ισχυρίζεται πως το γνώριζε από την αρχή. Ο Andrew, από την άλλη, δεν μοιάζει να πληροί τις προϋποθέσεις που θα περίμενε κανείς από το αγαπημένο παιδι της Ελισάβετ. Φτάνει στους κήπους με ελικόπτερο και αναστατώνει το παλάτι για να πάρει μεσημεριανό με τη μητέρα του. Κατά το γεύμα τους συζητά για την σύντροφό του, την ηθοποιό Koo Stark και τον νέο της ρόλο ως μια αδύναμη και αβοήθητη έφηβη που γνωρίζει διάφορους διαταραγμένους άντρες μεγαλύτερης ηλικίας, όσο η Ελισάβετ παρακολουθεί τρομοκρατιμένη.

Σύμφωνα με την βασιλική βιογράφο, Λαίδη Colin Campbell, η βασίλισσα είχε ταυτίσει τον Andrew με την επανεκκίνηση του γάμου της και με μια ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της. Ωστόσο η σειρά αφήνει τις αιχμές της για τις εγκληματικές κινήσεις του πρίγκιπα, παρόλο που δεν το λέει ξεκάθαρα, και παρόλο που πλέον το μόνο επακόλουθο μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που τον ήθελαν να είχε σεξουαλικές επαφές με ανήλικες, ήταν να αποσυρθεί από τα καθήκοντά του, ο κόσμος μπορεί να αντιληφθεί την απογοήτευση της Ελισάβετ. 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Το ''The Crown'' επιβεβαίωσε πως ο Andrew είναι το αγαπημένο παιδί της βασίλισσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
the crown  |  royals  |  σειρές  |  netflix  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση