ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

«Ταξίδι με τον ιππότη Δον Κιχώτη!» έρχεται στο Μουσείο Παραμυθιού

Μία ψηφιακή διαδραστική αφήγηση παραμυθιού για παιδιά 4-7 ετών με πρωταγωνιστή τον Δον Κιχώτη

Ένα διαδικτυακό «Ταξίδι με τον ιππότη Δον Κιχώτη!» έρχεται τον Φεβρουάριο στο Μουσείο Παραμυθιού. Μία ψηφιακή διαδραστική αφήγηση παραμυθιού για παιδιά 4-7 ετών με πρωταγωνιστή τον Δον Κιχώτη. Τον Φεβρουάριο, ένα μαγικό ταξίδι ξεκινάει στο Μουσείο Παραμυθιού, συντροφιά με τον αγαπημένο μας ιππότη Δον Κιχώτη.

Ο Δον Κιχώτης του Ισπανού συγγραφέα Μιγκέλ ντε Θερβάντες, ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, συγκινεί μέχρι σήμερα μικρούς και μεγάλους. Ο ονειροπαρμένος Δον Κιχώτης, που αποφασίζει ξαφνικά να γίνει ιππότης για να υπερασπιστεί τους αδύναμους, παρέα με τον ιπποκόμο του Σάντσο Πάντσα, μας ταξιδεύουν σε περιπέτειες και εποχές γεμάτες με ιππότες, γίγαντες, πρίγκιπες και δεσποσύνες!

Η ψηφιακή διαδραστική αφήγηση μεταφέρει τον Δον Κιχώτη και την εποχή των ιπποτών στην οθόνη κάθε παιδιού και, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, τα οδηγεί στο να φορέσουν τη σκουριασμένη πανοπλία του, να σκαρφαλώσουν το γαϊδουράκι του Σάντσο και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι αναζήτησης της φαντασίας, της δικαιοσύνης και της ευγένειας.

Η δράση συνοδεύεται από έντυπο με πληροφορίες για την προετοιμασία των παιδιών για τη ψηφιακή συμμετοχή τους και προτεινόμενες δραστηριότητες για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι ή στο σχολείο (προσαρμοσμένες για ηλικίες από 4 έως 7 ετών).

Περισσότερες Πληροφορίες

Επικοινωνία: Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Μουσείου Παραμυθιού 22376522.

Απαραίτητο λογισμικό: Διαδικτυκή πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (Zoom, Teams)

Διάρκεια: 45’

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση