ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Tα ''Pokemon'' γίνονται live action σειρά

Το επόμενο βήμα για το παγκόσμιο φαινόμενο

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Αν είδες και εσύ την ταινία ''Detective Pikachu'' και σ' άρεσε αυτή η νέα, live action εκδοχή των Pokemon, ίσως αυτή η είδηση να σ' αρέσει λίγο περισσότερο. 

Σύμφωνα με το Variety, o υπεύθυνος παραγωγής της σειράς ''Lucifer'' Joe Henderson επιστρατεύτηκε για να γράψει μια live action σειρά με τα Pokemon, παρόμοια με την ταινία που κυκλοφόρησε το 2019 με πρωταγωνιστές τον Ryan Reynolds και τον Justice Smith. Αυτό, για χάρη του Netflix, που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να επενδύει όλο και περισσότερο σε anime παραγωγές, και τα ''Pokemon'' ήταν το φυσικό επόμενο αφού κυρίως φέτος βλέπουμε διάφορες σεζόν και spin-off της σειράς να ανεβαίνουν στην πλατφόρμα. Ωστόσο, η εν λόγω live action σειρά βρίσκεται στα πρώτα στάδια παραγωγής. 

Το franchise των Pokemon έγινε παγκόσμιο φαινόμενο από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν, το 1995. Η ομπρέλα πλέον περιλαμβάνει πολλές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες anime, video games, κάρτες, βιβλία, manga comics και πολλά άλλα, με την live action ταινία ''Detective Pikachu'' να είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη που μάλιστα αποδείχτηκε επιτυχία φέρνοντας πάνω από $430 εκατομμύρια παγκοσμίως, έναντι των $150 εκατομμυρίων του budget. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
pokemon  |  σειρές  |  netflix  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση