ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Τα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Μεγάλες αλλαγές στο ''Πρωινό''

newsroom must

Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα έχει γίνει γνωστό πως πρόκειται να υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο "Πρωινό” του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Απ' ότι φαίνεται έχουμε να κάνουμε με μία ριζική αλλαγή με εξαίρεση τον Τάσο Τεργιάκη και τον εξωτερικό συνεργάτη της εκπομπής Βαγγέλη Περρή. Οι προσθήκες έχουν ως στόχο να δώσουν νέα πνοή στο πρωινή ζώνη του Αnt1.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το "SECRET” των παραπολιτικών τα νέα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο "Πρωινό” είναι οι δημοσιογράφοι Ισήδωρος Φύκαρης και Θάνος Βάγιος. Μέχρι πρότινος ανήκαν στην "Φωλιά των ΚουΚου” και στο "Καλύτερα δεν γίνεται” αντίστοιχα. Στην αρχισυνταξία παραμένει η Χρύσα Ζορκάδη, με βοηθούς τον Άρη Λιαπάτη, τον Δημήτρη Μαστοράκη και την Νίκη Λεμονή. Μάλιστα, ο Σωτήρης Καραμίντζας ήρθε σε συζητήσεις με ανθρώπους της εκπομπής για να αναλάβει δική του στήλη.

Παράλληλα έχει γίνει γνωστό πως στο πάνελ του "Πρωινού" έρχεται η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχώρησε μετά από έξι χρόνια και θα βρίσκεται πλέον στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, στην θέση του Κώστα Τσουρού, ο οποίος θα είναι στο Mega με την Μελέτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση