ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Συνεργασία μουσικών αστέρων για την ταινία «80 For Brady»

Όλες οι λεπτομέρειες

Tα κορυφαία ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής και βραβευμένες με Tony, Emmy και Grammy, Dolly Parton, Belinda Carlisle, Cyndi Lauper, Debbie Harry και Gloria Estefan ενώνουν τις δυνάμεις τους και τραγουδούν το «Gonna Be You» για τις ανάγκες της ταινίας «80 For Brady». Τη μουσική και τους στίχους έχει γράψει η Diane Warren.

«Ηθελα να γράψω ένα τραγούδι που να γιορτάζει τη βαθιά φιλία αυτών των γυναικών, δήλωσε η Diane Warren και προσθέτει. «Από τη στιγμή που το «80» αναφερόταν στον τίτλο, μου ήρθε μια τρελή ιδέα. Γιατί να μην πάρω μερικούς από τους πιο εμβληματικούς τραγουδιστές από την αυτή τη δεκαετία, που εξακολουθούν να είναι καταπληκτικοί και θα είναι πάντα, να το τραγουδήσουν όλοι μαζί; Όλοι, όσους πλησίασα, είπαν ναι και ήταν εξίσου ενθουσιασμένοι με μένα!» κατέληξε.

 Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία τεσσάρων φιλενάδων και θαυμαστριών των «New England Patriots». Στα 80 τους χρόνια αποφασίζουν να δουν από κοντά τον ήρωά τους Tom Brady, τον θρύλο της NFL, και ... θα αλλάξει η ζωή τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
entertainment  |  movie  |  news  |  lifestyle  |  celebs

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση