ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Όλα όσα αποκάλυψε η Robbie για τις γυμνές σκηνές που έκανε με τον DiCaprio

''Έχουν πράγματα, τα οποία είναι σαν περούκες για τα γεννητικά όργανα''

Μαρία Σάββα

Η Margot Robbie, πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο podcast «Fitzy and Wippa» της Nova και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις γυμνές σκηνές που έκανε με τον Leonardo DiCaprio στην ταινία «Wolf of Wall Street», σχολιάζοντας ότι ήταν σίγουρα κάτι που την βοήθησε στον μελλοντικό της ρόλο στην ταινία που συμπρωταγωνιστή με τον Brad Pitt, «Babylon».

Όλες οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν όταν ρωτήθηκε αν είναι δύσκολο, να βρεθούν ηθοποιοί με τον κατάλληλο σωματότυπο για τις γυμνές σκηνές. Κάτι στο οποίο απάντησε λέγοντας: «Έχουν πράγματα, τα οποία είναι σαν περούκες για τα γεννητικά όργανα. Θυμάμαι ότι για τη συγκεκριμένη ταινία, υπήρχε ένα ολόκληρο δωμάτιο με merkin. Υποθέτω ότι ο κόσμος πήγαινε και διάλεγε ένα. Ήταν συναρπαστικό».

Η 32χρονη ηθοποιός είπε συγκεκριμένα μετά την «εκπαίδευσή» της στη διάσημη ταινία με τον DiCaprio, αισθανόταν άνετα να γυρίσει μια σκηνή «ακολασίας σε πάρτι» όπως την ταινία «Babylon».

«Αποστασιοποιείσαι πολύ γρήγορα. Μου φάνηκε σαν μια ολόκληρη ζωή, αλλά και σαν μια μακρινή θολή ανάμνηση» δήλωσε.

Σε παλαιότερη συνέντευξη στην «The Telegraph», η Robbie είχε αποκαλύψει: «Νομίζω ότι το γυμνό, για χάρη του γυμνού είναι ντροπή. Αν το έχουν βάλει μόνο για να βγάλει ένα κορίτσι τα ρούχα του, τότε αυτό είναι αηδιαστικό. Αλλά πιστεύω επίσης ότι είναι αηδιαστικό, όταν κάποιος θα ήταν γυμνός στην πραγματική ζωή και στην ταινία δεν αφήνει άνετα το σουτιέν ή κρατάει ψηλά το σεντόνι. Το να βλέπω κάποιον να πρέπει να είναι γυμνός και να τον καλύπτουν, με εκνευρίζει εξίσου».

Μιλώντας για τον ρόλο της στο «Wolf of Wall Street»: «Το όλο νόημα της Naomi, ήταν ότι το σώμα της, ήταν η μόνη της μορφή σε αυτόν τον κόσμο. Όταν λοιπόν ο Martin Scorsese προσπάθησε να με βοηθήσει και να μου δώσει μία ρόμπα για να καλύψω το σώμα μου και να γυρίσω τη σκηνή, όπου σαγηνεύω τον Jordan (Leonardo DiCaprio), είπα ότι δεν θέλω. Ήθελα να είναι γυμνή, να απλώσω όλα μου τα χαρτιά στο τραπέζι. Ήθελα πραγματικά να αφιερωθώ στη σκηνή».

«Δεν φαίνεται στο κοινό, αλλά εμείς γυρίζουμε αυτές τις σκηνές και είμαστε 30 άτομα στριμωγμένα σε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο. Είναι σχεδόν όλοι άντρες και εγώ κάθομαι και προσποιούμαι ότι χαϊδεύω τον εαυτό μου. Είναι απλώς ένα πολύ περίεργο πράγμα και πρέπει να θάψεις την αμηχανία και τον παραλογισμό, πραγματικά βαθιά και να αφοσιωθείς πλήρως, σε αυτό που έχεις να κάνεις», αποκάλυψε η Χολιγουντιανή ηθοποιός το 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Margot Robbie  |  showbiz  |  celebs  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  movie  |  Leonardo DiCaprio

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση