ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Hot pink blazer, στενό jean και πέδιλα
 

Στην καραντίνα με το άλλο σου μισό; 5 ιδέες για να περάσετε τον χρόνο σας

5 προτάσεις για διασκέδαση μέσα στο σπίτι

Δέσποινα Άσπρου

Οι ημέρες μας κυλούν λίγο πιο αργά από ότι συνήθως και όλοι μας, ενόψει της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού βρισκόμαστε αυτοπεριορισμένοι στο σπίτι μας.

Και ενώ τα πράγματα για όλο τον κόσμο είναι δύσκολα, για τα ζευγάρια χωρίς παιδιά είναι λίγο περισσότερο, αφού ο κοινός αυτοπεριορισμός είναι μια μεγάλη πρόκληση... που περιλαμβάνει από ομηρικούς καβγάδες για ασήμαντα πράγματα, μέχρι και ρομαντικές στιγμές βγαλμένες από ταινία.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε δείτε στην συνέχεια 5 τρόπους για να περάσετε ευχάριστα τις μέρες σας και να κάνετε την κοινή καθημερινότητά σας, λίγο πιο ευχάριστη.

1.House Party: Ναι, μπορεί το αγαπημένο σας bar να είναι κλειστό αυτές τις μέρες, αλλά γιατί δεν τολμάτε να οργανώσετε το πιο επικό πάρτι για δύο; Τι χρειάζεστε; Καλή διάθεση, ανεβαστική μουσική... και ίσως, λίγο αλκοόλ! Χορέψτε σαν να μην υπάρχει αύριο! 


Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

2.Time for games: Πατήστε pause στην αγαπημένη σας σειρά και ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Αναρωτιέστε τι; Παίξτε παιχνίδια!  Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια υπόσχονται να σας κάνουν να ξεχαστείτε. Παράλληλα, αποτελούν μια ευχάριστη πρόταση για διασκέδαση με το άλλο μας μισό. Αν δεν είστε φαν τους, τότε παίξτε επιτραπέζια! 


Photo by Michal Vrba on Unsplash

3.Ραντεβού για δύο: Από την στιγμή που δεν μπορείτε να επισκεφτείτε το αγαπημένο σας εστιατόριο, τι λέτε να διευθετύσετε ένα ραντεβού για δύο μέσα στο σπίτι σας; Καταρχάς, εμείς σας προτείνουμε να μαγειρέψετε μαζί και έπειτα ο κάθε ένας να πάρει τον χρόνο του να ετοιμαστεί για το ραντεβού. Εννοείται πως θα βγάλεις τις πυτζάμες σου... και θα βάλεις κάτι πιο σέξι! Και εκείνος φυσικά.


Photo by Anton Mislawsky on Unsplash

4.Γυμναστείτε παρέα: Η από κοινού γυμναστική δεν θα βοηθήσει μόνο την σωματική σας υγεία, αλλά και την ψυχική σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο να γυμναστείτε μαζί και θα δείτε πως εκτός από τα άλλα, είναι και φαν!


Photo by Form on Unsplash

5.Μυστικά απωθημένα: Μην μας πεις πως εσύ δεν έχεις κρυφά απωθημένα... τόσο για την ερωτική σου ζωή, όσο και για τις βόλτες που θες να πας και δεν πήγες ποτέ! Πάρτε μια κόλλα, μοιράστε την σε 20 μικρά κομμάτια και πάρτε από 10. Ο ένας, μακριά από τον άλλον, θα πρέπει να γράψει όσα θέλει να κάνει με τον άλλον και δεν έτυχε. Όταν τελειώσει αυτό, πείτε στο άλλο σας μισό να διαλέξει μια δραστηριότητα από αυτές που έγραψε και η οποία μπορεί να γίνει στο σπίτι. Το ίδιο και εσύ. Ανταλλάξτε χαρτάκια... και κάντε ό,τι λέει το χαρτί! Τα υπόλοιπα, τοποθετείστε τα σε ένα σημείο και κάθε φορά που θα βαριέστε θα παίρνετε ένα τυχαία.


Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση