ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Squid Game: «Η ανθρωπότητα θα δοκιμαστεί ξανά»

Τι δήλωσε ο δημιουργός της σειράς στο Vanity Fair

Πάρις Δημητριάδης

«Η ανθρωπότητα θα δοκιμαστεί ξανά μέσα από αυτά τα παιχνίδια», είπε στο Vanity Fair ο δημιουργός της σειράς φαινόμενο από τη Νότια Κορέα η οποία έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης και virality.

Είναι δυνατή η αληθινή αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, σχολίασε στο γνωστό περιοδικό ο Hwang Dong-hyuk, ο εγκέφαλος σεναριογράφος πίσω από την εμβληματική σειρά που για μία δεκαετία και βάλε προσπαθούσε να την προωθήσει χωρίς επιτυχία μέχρι που έκανε το παγκόσμιο μπαμ.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη σεζόν του Squid Game, μια ομάδα μερικών εκατοντάδων ατόμων προσπαθούν να ξεπληρώσουν τα οικονομικά χρέη τους συμμετέχοντας σε παιδικά παιχνίδια με εξαιρετικά βίαιη και δολοφονική ανατροπή. Το λουτρό αίματος που ακολουθεί αναγκάζει τους συμμετέχοντες να παλέψουν για επιβίωση.

Κάτι που έχει παραλληλιστεί εύστοχα με το άγριο πρόσωπο του σημερινού καπιταλισμού, όπου για να πετύχει κανείς τον σκοπό του πατά κυριολεκτικά επί πτωμάτων, όπως λέει και η γνωστή λαϊκή ρήση.

Ωστόσο η σειρά δεν αναμένεται να επιστρέψει στο Netflix νωρίτερα από το 2023 ή το 2024, καθώς ο Dong-hyuk αποκάλυψε ότι έχει γράψει μόνο τρεις σελίδες, προσθέτοντας ότι βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με το Netflix για το τι θα επιφυλάξει το μέλλον για το Squid Game.

Nα σημειωθεί ότι μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία, το φινάλε της σειράς τροποποιήθηκε για να μπορεί να προστεθεί στο σενάριο και δεύτερη σεζόν.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Squid Game (@squidgamenetflix)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Squid Game (@squidgamenetflix)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Squid Game (@squidgamenetflix)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση