ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

«Sex and The City»: Πρόσωπο - έκπληξη επιστρέφει στο reboot της σειράς

Τρεις οι βασικές πρωταγωνίστριες.

newsroom must

Μετά τα ευχάριστα νέα για το reboot της σειράς σιγά-σιγά αποκαλύπτονται τα πρόσωπα που θα είναι σίγουρα μέρος του και ποια δε θα δούμε ξανά στις οθόνες μας.

Είτε ανήκατε στο team-Mr.Big, είτε στο team-Aidan, η ανακοίνωση της επιστροφής του John Corbett στη σειρά έχει αφήσει καταενθουσιασμένους τους πραγματικούς fan , μέχρι και εκείνους που δεν τον ήθελα στον πλευρό της Sarah-Jessica Parker.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, ο τηλεοπτικός Aidan επιβεβαίωσε την είδηση ότι επιστρέφει στα γνώριμα στέκια της New York για να συναντήσει και πάλι μία αγάπη από το παρελθόν με το όνομα, Carrie Bradshaw.

"Θα είμαι στο show", είπε σε συνέντευξή του, δηλώνοντας πολύ ενθουσιασμένος και αποκαλύπτοντας πως θα εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Corbett, υποδύθηκε τον αντίζηλο του Mr. Big στη μάχη για την καρδιά της Carrie, τον οποίο μάλιστα είχε απατήσει με τον πρώτο και είχε παρατήσει λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Back Up Plan (@thebackupplanshow)

Επίσης, είχε εμφανιστεί και στη δεύτερη ταινία του franchise, όταν η Carrie τον είχε συναντήσει τυχαία στο Abu Dhabi, και μάλιστα είχαν μοιραστεί μια ρομαντική σκηνή.

Μέχρι τώρα, η νέα σειρά που θα προβληθεί στο HBO Max, όπως και το reunion των Friends, θα περιλαμβάνει μόνο τις 3 κεντρικές ηρωίδες, αφού η Kim Cattrall (Samantha) αρνήθηκε να εμφανιστεί ενώ έκανε λόγο και για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά εκ μέρους της Parker.
 
Σε αυτό το θέμα, ο Corbett σχολίασε πως δεν είχε αντιληφθεί κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που σε όλο το show είχαν μόνο μία σκηνή με όλες τις πρωταγωνίστριες μαζί.

Όσο για τον Mr. Big, που πολύ θα θέλαμε να επιστρέψει, το δημοσίευμα του Page Six είχε αναφερθεί σε άρνηση από τη μεριά του Chris Noth για την επιστροφή του χαρακτήρα στο reboot, αν και ο ηθοποιός δεν έχει πάρει επίσημα θέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση