ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

''Sex and the City'': Με αυτό τον τρόπο θα καλύψουν το κενό της Samantha

Λέτε να ισχύουν τα δημοσιεύματα;

Από το πουθενά είχε σκάσει το teaser για το spin-off του ''Sex and the City'' στον προσωπικό λογαριασμό της Sarah Jessica Parker τον περασμένο Ιανουάριο, και από τότε εκτός από ενθουσιασμό μας έχουν δημιουργηθεί και αρκετές απορίες. 

Όπως ανακοινώθηκε και επιβεβαιώθηκε, η Kim Cattrall θα απουσιάζει εντελώς από τη νέα σειρά, που θα έχει τίτλο ''...And Just Like That'', αφήνοντας έτσι την Carrie, την Charlotte και την Miranda χωρίς... Samantha! Συνεπώς η απορία που μας δημιουργήθηκε είναι πώς θα καλύψουν το κενό αφού, ας μην γελιόμαστε, πρόκειται για έναν χαρακτήρα τρομερά αγαπητό από τον κόσμο, που μάλιστα ήταν και πρωτοπόρος στην τηλεοπτική σεξουαλική απελευθέρωση. 

Φαίνεται πως οι δημιουργοί των νέων επεισοδίων θα αξιοποιήσουν την απουσία της για να καλύψουν ένα ακόμα κενό, που υπήρχε από τότε που προβαλλόταν η πρωτότυπη σειρά και που μέχρι σήμερα την ''κυνηγά''. Οι 6 σεζόν της πρωτότυπης σειράς δεν είχαν κανένα μαύρο χαρακτήρα στο επίκεντρο, ή καλύτερα δεν είχαν κανέναν χαρακτήρα που δεν ήταν λευκός στο επίκεντρο κι αυτό θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φάουλ της. 

Έτσι, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, στο ''...And Just Like That'' έχουν προστεθεί 3 μαύρες γυναίκες και βασικούς ρόλους. Ωστόσο, παρόλο που θα θέλαμε πολύ να το δούμε, αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα. 

Η νέα σειρά γίνεται για χάρη της πλατφόρμας HBO Max, θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια της μισής ώρας και θα εστιάζει στις νέες συνθήκες ζωής τώρα που οι τρεις γυναίκες βρίσκονται στη δεκαετία των 50. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση