ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Σκάνδαλο με τις υποψηφιότητες του ''Emily in Paris'' στις Χρυσές Σφαίρες

Τι συνέβη στο παρασκήνιο;

Πριν μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες και δεν ήταν λίγοι αυτοί που διαφώνησαν δημόσια για τις επιλογές της επιτροπής ή που στήριξαν πως υπήρχαν άλλες παραγωγές που το άξιζαν περισσότερο. Μια από τις αμφιλεγόμενες υποψηφιότητες ήταν και η σειρά ''Emily in Paris'' του Netflix, αλλά και το όνομα της πρωταγωνίστριας, Lily Collins, στην κατηγορία ''Α' Γυναικείου Ρόλου''.

Τώρα, σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας Los Angeles Times, ήρθε στο φως το παρασκήνιο πίσω από την παράξενη επιτυχία της σειράς στις Χρυσές Σφαίρες. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το 2019 περισσότερα από 30 μέλη της επιτροπής των βραβείων επισκέφτηκαν τους χώρους όπου γίνονταν τα γυρίσματα της σειράς στο Παρίσι, με διαμονή στην γαλλική πρωτεύουσα πληρωμένη από την παραγωγή, σε πεντάστερο ξενοδοχείο. 

Αυτό, ωστόσο, ήταν μόνο ένα μέρος της συνολικής έρευνας. Στο σύνολο, η εφημερίδα προσπαθεί να αποδείξει πως όντως η επιτροπή χειραγωγείται,  με την εφημερίδα να σημειώνει ότι ''υπάρχει η γενική εντύπωση ότι τα μέλη της ενδέχεται να χειραγωγούνται και να δελεάζονται με πρόσβαση σε διάσημους σταρ με τους οποίους βγάζουν selfies και τις ανεβάζουν στα social media''.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση