ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκή denim σαλοπέτα και sneakers
 

Αυτό το νέο τραγούδι μάς πάει αυτόματα πίσω στο 1999

Το ακυκλοφόρητο τραγούδι της Britney Spears με τους Backstreet Boys

Πίσω στον Μάιο, ένα τυχαίο τραγούδι της Britney Spears που κυκλοφόρησε σαν bonus με τον δίσκο ''Glory'' το 2016 άρχισε να ανεβαίνει σιγά - σιγά στα charts των ψηφιακών καταστημάτων και να απολαμβάνει απρόσμενη επιτυχία σε τοπικά ραδιόφωνα. Αυτό ήταν το ''Mood Ring'' που, στη συνέχεια, εντάχθηκε στις μουσικές πλατφόρμες και στα ψηφιακά καταστήματα σαν bonus του δίσκου μιας και δεν ήταν διαθέσιμο στην Αμερική, καταλήγοντας να πουλά μέχρι και 13,300 αντίτυπα. 

Λίγους μήνες μετά, η Britney ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας deluxe έκδοσης του δίσκου με μερικά ακυκλοφόρητα τραγούδια και ένα απ' αυτά ήταν και το ''Matches'', που φιλοξενεί φωνητικά των... Backstreet Boys και αυτόματα μας πάει πίσω στα τέλη των '90s και στις αρχές των '00s όταν το συγκρότημα και η τραγουδίστρια μεσουρανούσαν στα charts. 

Ακούστε το ''Matches''. 

Πρόκειται για το δεύτερο νέο, ακυκλοφόρητο τραγούδι που δίνει στη δημοσιότητα η τραγουδίστρια μετά το ''Swimming in the Stars'', σαν μια κίνηση ευγνωμοσύνης προς τους φαν της που συνεχίζουν να στηρίζουν το album ''Glory'', τέσσερα χρόνια την κυκλοφορία του. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει σχέδια να δουλέψει ξανά, όπως είπε, μέχρι ο πατέρας της να μην έχει κανένα έλεγχο στην καριέρα, στα οικονομικά και την ζωή της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση