ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Πώς το ''And Just Like That'' διόρθωσε αυτό το πρόβλημα του ''Sex and the City''

Όσα είπε η Nicole Ari Parker για τα νέα επεισόδια

newsroom must

Το ''Sex and the City'' ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των '90s και των '00s και σίγουρα είναι μία από τις πιο διαχρονικές σειρές όλων των εποχών με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Στους 6 της κύκλους άλλωστε εξυμνούσε τις γυναίκες και τον δυναμισμό των γυναικών και ήταν πρωτοπόρα στον τρόπο που προωθούσε την ανοιχτή συζήτηση για το σεξ. 

Ωστόσο όλοι - συμπεριλαμβανωμένων των πρωταγωνιστριών - παραδέχτηκαν πως υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα με την πρωτότυπη σειρά: όλοι οι πρωταγωνιστές και σχεδόν όλοι οι δευτερεύοντες χαρακτήρες ήταν λευκοί, και οι εκπροσώπηση των άλλων σεξουαλικών ταυτοτήτων ήταν ανύπαρκτη. 

Αυτό ήρθε να διορθώσει το ''And Just Like That'' και αν έχεις δει τα νέα επεισόδια του reboot θα έχεις συνειδητοποιήσει πως αυτό το έκανε πολύ καλά. Η Nicole Ari Parker, που υποδύεται την Lisa Todd Wexley στο reboot, εξήγησε το σκεπτικό πίσω από τα νέα επεισόδια: 

"Ξέρεις, ποτέ δεν έβλεπα το σόου γι'αυτό. Είναι σα να βλέπεις το Friends ή το Seinfield. Δεν μοιάζει με τη Νέα Υόρκη, αλλά ήταν μια δική τους βερσιόν του τι ήθελαν να συζητήσουν. Όμως, το γεγονός πως καλωσόρισαν νέους έγχρωμους χαρακτήρες - δύο Αφροαμερικανούς και μία Ινδή ηθοποιό και τη Sara Ramirez. Η ευτυχία μου είναι πως ο Michael Patrick King και οι σεναριογράφοι, έφεραν τη διαφοροποίηση στο δωμάτιο συγγραφής, και το έκαναν σωστά. Παρέμειναν πιστοί στο brand με το φορμάτ της κωμωδίας, όμως άφησαν αυτούς τους χαρακτήρες να σκοντάψουν στην απουσία αυτών των ανθρώπων στις ζωές τους" είπε η Parker. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση