ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Πώς θα διεξαχθούν τα φετινά Oscars;

Κυκλοφόρησαν νέες πληροφορίες

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μετά από μια χρονιά που όλα τα μεγάλα events ακυρώθηκαν, φέτος φαίνεται πως δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, οι επιτροπές και οι ακαδημίες βρίσκουν πρωτότυπους τρόπους έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι διάφορες απονομές, με όσο το δυνατό πιο ''φυσιολογικές'' συνθήκες. 

Τα Oscars πέρσι πρόλαβαν να πραγματοποιηθούν κανονικά, φέτος όμως θα υπάρξουν αλλαγές όπως ήταν αναμενόμενο και οι πρώτες πληροφορίες που είχαμε είναι πως μάλλον θα υπάρξει μικρότερος αριθμός καλεσμένων. Τώρα, με τις προσκλήσεις να έχουν αρχίσει να αποστέλλονται, έχουν έρθει στο φως ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του μεγαλύτερου κινηματογραφικού event της χρονιάς. 

Η απονομή θα λάβει χώρα σε υπαίθριο χώρο, στο ιστορικό Union Station στο Λος Άντζελες αλλά και το εμβληματικό Dolby Theatre θα αξιοποιηθεί με κάποιο τρόπο. Μια συνηθισμένη χρονιά μπορεί να δει μέχρι και 50 παρουσιαστές που δεν είναι υποψήφιοι, αλλά μάλλον ο αριθμός φέτος θα περιοριστεί στο μισό. Φέτος, αναμένεται πως οι παρουσιαστές και οι υποψήφιοι θα μπορούν να φέρουν μόνον ένα καλεσμένο, και οι υποψήφιοι ίσως κληθούν να παρουσιάσουν κι αυτοί βραβείο. Το κόκκινο χαλί θα είναι επίσης περιορισμένο και θα γίνει σε υπαίθριο χώρο. Οι μόνοι που θα μπορούν να παρευρεθούν θα είναι οι υποψήφιοι, οι καλεσμένοι τους και οι παρουσιαστές. 

Σε παλαιότερες απονομές, προηγούμενοι νικητές βραβείων καλούνταν να ανακοινώσουν νικητές, και κάποιοι ήδη έχουν καλεστεί. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Variety, όλα εξαρτώνται από την κατάσταση της πανδημίας, τους κανόνες υγιεινής και, φυσικά, το πόσοι θα αποδεχτούν την πρόσκληση. 

Παρ' όλα αυτά, φέτος οι υποψηφιότητες επαινέθηκαν για την συμπερίληψη ηθοποιών και συντελεστών διαφόρων εθνικοτήτων. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση