ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Πώς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου αν δεν απόλαυσες τις διακοπές του Πάσχα

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι που ενώ αρκετοί εκμεταλλευτήκαμε τις διακοπές του Πάσχα και απολαύσαμε χαρούμενες και ανέμελες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και μακριά από τις εργασιακές μας υποχρεώσεις, δεν ήταν λίγοι αυτοί που είτε εργάζονταν τις ημέρες αυτές, είτε για τον οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν έκαναν τίποτα τις γιορτινές αυτές ημέρες με αποτέλεσμα, σήμερα,  να δυσανασχετούν που δεν κατάφεραν να πάρουν μια ανάσα δροσιάς.

Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, δεν χρειάζεται να κλαίτε την μοίρα σας, αλλά αντίθετα, να φορέσετε ένα όμορφο χαμόγελο, να ακολουθήσετε μερικά tips και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

1.Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας: Αποφύγετε την αυτοκριτική και αναγνωρίστε όλα όσα πετύχατε την προηγούμενη περίοδο. 

2.Κάντε κάτι μικρό αλλά θετικό για εσάς: Το ότι δεν πήγατε διακοπές ή το ότι δεν απολαύσατε στιγμές με οικογένεια και φίλους τις μέρες που προηγήθηκαν, δεν σημαίνει και το τέλος του κόσμου. Μετατοπίστε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας δίνουν χαρά και βάλτε τα εβδομαδιαία στο πρόγραμμα. Είτε αυτό είναι ένας απογευματινός καφές, είτε μια βόλτα με τις κολλητές, είτε γυμναστική... είτε οτιδήποτε άλλο. 

3. Εστιάστε στο τώρα: Το ότι δεν κάνατε ό,τι θέλατε τις προηγούμενες ημέρες ανήκει στο παρελθόν. Επικεντρωθείτε στο σήμερα και απολαύστε την κάθε στιγμή χωρίς ενοχές. 

4. Αντιμετωπίστε το καθημερινό άγχος: Για να απομακρύνετε το στρες από την ζωή σας, θα πρέπει κατ' αρχάς να βρείτε τι το προκαλεί. Ένας ισορροπημένος τρόπος ζωής, λίγοι και καλοί φίλοι και συγγενείς ως συνοδοιπόροι είναι ό,τι χρειάζεται. 


Photo by Johannes Krupinski on Unsplash

5. Οργανώστε μια μίνι απόδραση... ή και πολλές: Μπορεί να μην πήγατε κάπου το Πάσχα, ωστόσο μια κυριακάτικη εκδρομή ή ένα διήμερο δεν είναι ποτέ κακή ιδέα. Αν νιώθετε πως έχετε τρομερή ανάγκη μια απόδραση, αφήστε κάτι άλλο στην άκρη και κάντε αυτό. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση