ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Πώς ένα κουτί από μακαρόνια μπορεί να γίνει... τσάντα

Ο Nik Bentel σού δείχνει τον τρόπο

newsroom must

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που καταφέρνει να κάνει τους πάντες να μιλάνε για τα χιουμοριστικά του πρότζεκτ αυτός σίγουρα είναι ο Nik Bentel. Αν αναρωτιέστε τι έκανε αυτή την φορά, θα σας πούμε αμέσως! Ο καλλιτέχνης κατάφερε να μετατρέψει σε μοδάτη τσάντα μια κλασική συσκευασία μακαρονιών. Ω, ναι.

Η ιδέα του ήρθε καθώς κοίταζε πακέτα μακαρονιών τη στιγμή που ήταν έτοιμος να μαγειρέψει για 100ή φορά πένες στη διάρκεια του επιβεβλημένου λόγω της πανδημίας εγκλεισμού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Pasta Bag αναδεικνύει το ταλέντο του Nikolas Gregory Bentel να φαντάζεται εκ νέου καθημερινά κοινότοπα αντικείμενα και να τα μετατρέπει σε κάτι πιο συναρπαστικό για τον μετά την πανδημία κόσμο μας.

«Στη διάρκεια των πιο σκληρών μηνών της πανδημίας, σχεδόν όλοι είχαν την εμπειρία του να κοιτάζουν ένα κουτί μακαρόνια, οπότε γιατί να μην προσπαθήσουμε να φανταστούμε εκ νέου τον προορισμό του πακέτου για κάτι λίγο πιο γοητευτικό;»

Να σημειώσουμε πως η Pasta Bag είναι από δέρμα πάνω στο οποίο με χρήση τεχνολογίας UV έχουν τυπωθεί οι εικόνες. Στόχος της είναι να πυροδοτήσει σκέψεις και στοχασμούς όσον αφορά τη δυνατότητα να δημιουργήσει κανείς κάτι μοναδικό και εντυπωσιακό από συνηθισμένα, καθημερινά αντικείμενα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nikolas Bentel (@nikbentel)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση