ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Πρέπει να γνωρίσεις το Cinobo, την ελληνική πλατφόρμα streaming

Αν ψήνεστε, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία για 14 ημέρες δωρεάν ενώ η μηνιαία συνδρομή βρίσκεται στα €7,99

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το Cinobo δεν μοιάζει με τις άλλες πλατφόρμες streaming. Ναι είναι γεμάτο ταινίες αλλά η ταινιοθήκη της περιλαμβάνει βραβευμένα, δυσεύρετα φιλμ, ανεξάρτητες παραγωγές ή που πέρασαν από τα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου (και τις Ελλάδας), όλες με ελληνικούς υπότιτλους, διαθέσιμες και εκτός σύνδεσης για να παρακολουθείς όπου κι αν είσαι, σε ποιότητα HD. 

Το όνομά του σημαίνει Cinema No Borders και είναι ακριβώς αυτό. Σινεμά που αγνοεί τα στερεότυπα και τους κανόνες, που διευρύνει τους ορίζοντές σου μέσα από επιλεγμένες ταινίες απ' όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε 12 Μαρτίου 2020 και έχει παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο. Με μια ομάδα που πλέον αριθμεί 12 άτομα, δημιουργήθηκε με στόχο τη «γεφύρωση» του χάσματος μεταξύ ποσότητας και ποιότητας στο χώρο του streaming, δίνοντας πρόσβαση στον μεγαλύτερο επιμελημένο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου, χωρισμένο σε κατηγορίες όπως ''Eighties'' που είναι αφιερωμένη στη δεκαετία του 1980 και το ''Los Thrillers'' για ταινίες θρίλερ, ενώ στις επιλογές περιλαμβάνονται και πιο πρόσφατες, βραβευμένες με Oscar όπως το ''Moonlight'' του 2016. 

Μάλιστα, εξασφάλισε τα δικαιώματα αποκλειστικής προβολής για την ταινία ''Titane'', που κέρδισε Χρυσό Φοίνικα στο φεστινό Φεστιβάλ Καννών. Αν ψήνεστε, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία για 14 ημέρες δωρεάν ενώ η μηνιαία συνδρομή βρίσκεται στα €7,99. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ταινίες  |  cinobo  |  streaming  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση