ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Πρέπει να δεις την συγκινητική Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney

Οι οικογενειακές παραδόσεις στο επίκεντρο του βίντεο

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα κυκλοφορούν διάφορες διαφημίσεις και ολιγόλεπτες ταινίες απ' όλο τον κόσμο που στοχεύουν άλλες στο να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και κάποιες στο να περάσουν μηνύματα για παραδόσεις, έθιμα κτλ. Η πρώτη που ξεχωρίζει φέτος έρχεται από την Disney. 

H 3λεπτη διαφήμιση ακολουθεί την Lola που παραλαμβάνει έναν λούτρινο Mickey Mouse από τον μπαμπά της, δώρο για τα Χριστούγεννα. Μετά από 65 χρόνια, η Lola είναι γιαγιά και δίνει το ίδιο λούτρινο στην εγγονή της. Η εγγονή της δείχνει να ασχολείται όλο και λιγότερο με αυτό μέχρι που αρχίζει να φθείρεται. Με μουσική υπόκρουση το ''Love is a Compass'' των Griff, το βίντεο έχει σαν στόχο να προβάλει τη διάδοση και τη σημαντικότητα των οικογενειακών παραδόσεων.

''Ενώ οι εποχές περνούν και οι άνθρωποι μεγαλώνουν, οι αγαπημένες μας οικογενειακές παραδώσεις δημιουργούν αναμνήσεις που κρατούν για μια ζωή και περνούν από γενιές, κρατώντας μας ενωμένους κυρίως κατά τη γιορτινή περίοδο'' γράφει η Disney στην περιγραφή του βίντεο, που έγινε σε συνεργασία με το Make-A-Wish. 

Δείτε το βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση