ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: joggers, μακρυμάνικο κορμάκι και άρβυλα
 

Ποιος είναι ο σωσίας του Ryan Gosling από το ''Holidate'';

Η αλήθεια πίσω από την viral σκηνή

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το ''Holidate'', που κυκλοφόρησε λίγο πριν την γιορτινή περίοδο, είναι μια ρομαντική κωμωδία για μια νεαρή γυναίκα η οποία έχοντας βαρεθεί να απαντά στις ερωτήσεις της οικογένειας της για το πότε θα παντρευτεί, επιστρατεύει έναν... άγνωστο που γνωρίζει τυχαία, για να την συνοδεύει στις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Είναι όμως μια απρόσμενη κωμωδία, εννοώντας πως δεν πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία, αλλά για ένα κλασικό rom-com με ωραίο χιούμορ και έξυπνες κωμικές σκηνές. 

Αν έχεις δει την ταινία, θα έχεις και εσύ την ίδια απορία: εμφανίζεται όντως ο Ryan Gosling, θολός στο background;

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, οι δύο πρωταγωνιστές, ο Jackson και η Sloane τσακώνονται στην υπεραγορά για το πώς η Sloane φοβάται να δεσμευτεί. Εκείνος της λέει πως αν ο Ryan Gosling έρθει εκεί και της κάνει πρόταση να φύγουν μαζί, θα του έλεγε ''όχι'', με εκείνη να του απαντά ''Ο Ryan Gosling δεν θα έκανε ποτέ μόνος του τα ψώνια. Είναι πολύ cool για κάτι τέτοιο''. 

Δες ξανά τη σκηνή.

Τότε ακριβώς πίσω της, θολός, βρίσκεται ένας άντρας που μοιάζει υπερβολικά πολύ στον Gosling, να ψάχνει μέσα στο ψυγείο. Αν το είδες και εσύ, θα είσαι πεπεισμένος πως πρόκειται για τον γνωστό ηθοποιό, αλλά τελικά είναι ένας... σωσίας και πιο συγκεκριμένα, ο Chad Zigmund.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Zigmund στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την υπεραγορά όπου γυρίστηκε η σκηνή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
holidate  |  ryan gosling  |  viral  |  ταινίες  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση