ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Ποιοι θα τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του Joe Biden;

Η λίστα με τους καλλιτέχνες και ένας ηθοποιός σε ρόλο παρουσιαστή

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Θα θυμάστε το 2017 πως ο Donald Trump και η ομάδα του πάσχιζαν μέχρι τις τελευταίες μέρες να κλείσουν καλλιτέχνη να τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας του. Η λίστα με τους καλλιτέχνες που τον απέρριπταν μεγάλωνε συνεχώς και ο Trump κατέληξε να ορκίζεται με την χορωδία Mormon Tabernacle, τον country τραγουδιστή Toby Keith και το ροκ συγκρότημα 3 Doors Down.

O Joe Biden μάλλον δεν είχε τέτοιο πρόβλημα αφού ανακοινώθηκε πως ο Justin Timberlake και ο Ant Clemons, η Demi Lovato και ο Jon Bon Jovi θα αναλάβουν το τραγουδιστικό κομμάτι της τελετής στις 20 Ιανουαρίου, με τον Timberlake να τραγουδά μαζί με τον Clemons ένα ντουέτο που έγραψαν κατά τη διάρκεια του lockdown και ηχογράφησαν τη νύχτα των εκλογών. 

Επιπλέον, ο Tom Hanks θα παρουσιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα με τίτλο ''Celebrating America'' τη νύχτα της ορκωμοσίας, που θα προβληθεί σε πολλά δίκτυα ταυτόχρονα.

Ο Timberlake ανακοίνωσε τη συμμετοχή του μέσω ενός βίντεο στο Instagram. 

''O περασμένος χρόνος έφερε αγανάκτηση, θυμό, θλίψη, και υπήρχαν στιγμές που ήταν εύκολο να νιώσουμε αδύναμοι. Αυτό το τραγούδι ήταν ο τρόπος μας να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να κρατήσει την ελπίδα, και να συνεχίζει να δουλεύει για ένα καλύτερο αύριο'' έγραψε ανάμεσα σε άλλα στη λεζάντα ο τραγουδιστής. 

Δείτε το post του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση