ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Όταν οι Μέλισσες τραγούδησαν με τη Rita Wilson

Ακούστε ξανά το αγαπημένο ντουέτο τους

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Πέρσι το καλοκαίρι, η Rita WIlson εμφανίστηκε στην Ελλάδα για μία συναυλία στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival, κατά το οποίο εκτός από τα δικά της τραγούδια, ανακοίνωσε το νέο της ντουέτο σε συνεργασία με το συγκρότημα Μέλισσες. Το τραγούδι, ''Let Me Be'', κυκλοφόρησε τον επόμενο Σεπτέμβριο με ένα lyric video, και με ήχους που άγγιζαν την pop και την country μουσική, έγινε γρήγορα ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της δισκογραφίας του συγκροτήματος. 

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο Χρήστος Μάστορας και η Rita Wilson συναντήθηκαν ξανά μέσω βιντεοκλήσης, οπτικοποίησαν μια acoustic εκδοχή του τραγουδιού που κυκλοφόρησε επίσημα σε βίντεο κλιπ στα τέλη Ιουνίου. 

Η Wilson, πέραν της επαγγελματικής της πορείας ως ηθοποιός, παραγωγός και στιχουργός, έχει τη δική της πορεία και στη μουσική βιομηχανία, με τέσσερα ολοκληρωμένα albums με το πιο πρόσφατο να έχει κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019. Οι Μέλισσες από την άλλη είναι ένα από τα πιο γνωστά συγκροτήματα της Ελλάδας, με τέσσερα ολοκληρωμένα albums στο ενεργητικό τους και stand-alone singles, με τα τραγούδια τους να γίνονται επιτυχία το ένα μετά το άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση