ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Well, μάθαμε τι ζητά η Rita Wilson από τον Tom Hanks αν ''φύγει'' πρώτη

Η Rita Wilson αποκάλυψε τα δύο πράγματα που ζητά από τον Tom Hanks, αν φύγει πρώτη από τη ζωή

Όσο μακάβριο και αν ακούγεται, η σύζυγος του Tom Hanks, Rita Wilson, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “The Kelly Clarkson Show” της Kelly Clarkson τα δύο πράγματα που ζητά από τον Tom... αν πεθάνει πρώτη.

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και παραγωγός που πριν από 5 χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού, δήλωσε: “Του είπα, κοίταξε, αν κάτι συμβεί και φύγω πριν από σένα από τη ζωή, τότε θέλω να ξέρεις πώς υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλω να κάνεις. Το ένα είναι πως θέλω να είσαι εξαιρετικά θλιμμένος για μεγάλο διάστημα”, είπε με χιούμρο η Rita Wilson και έπειτα πρόσθεσε πως “Το δεύτερο είναι πως ήθελα ένα πάρτι. Ηθελα να γίνει μια γιορτή, με πολύ τραγούδι και χορό και ανθρώπους να λένε τις ιστορίες τους.”

Να σημειώσουμε πως το 2015, λίγο διάστημα μετά τις εν λόγω συζητήσεις, η Rita υποβλήθηκε σε διμερή μαστεκτομή και αναπλαστική χειρουργική και κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο. Ωστόσο, ο διάλογός τους, έδωσε έμπνευση για την δημιουργία του κομματιού της Rita Wilson με τίτλο “Throw Me A Party”.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση