ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Όταν η Diana χόρεψε πάνω στην σκηνή της Όπερας ως δώρο στον Κάρολο

Πώς το κράτησε κρυφό

Αν παρακολουθείτε την τέταρτη σεζόν του "The Crown" και έχεις φτάσει στο κατάλληλο σημείο, αποκλείεται να μην έδωσες έμφαση στον χορό της πριγκίπισσας Diana στην σκηνή της Όπερας ως δώρο στον Κάρολο το 1985... και σαφώς είναι ανέφικτο να μην έχεις αναρωτηθεί αν η εν λόγω σκηνή αποτελεί πραγματικό γεγονός ή απλώς προϊόν μυθοπλασίας.

Παρόλο που στην σειρά, αρκετά σημεία ίσως να είναι παραποιημένα για χάρη της τηλεθέασης, ωστόσο, πράγματι, η πριγκίπισσα Diana πραγματοποίησε μια χορευτική παράσταση-έκπληξη στο «Uptown Girl» του Billy Joel στην Όπερα το 1985 για χάρη του συζύγου της.

Αναλυτικότερα, η πριγκίπισσα φέρεται να έκανε μυστικές πρόβες. Σκηνές από την υπέροχη παράσταση, μεταδόθηκαν στο ντοκιμαντέρ «Princess Diana: Her Life, Her Death» του CBS το 2017.

Μιλώντας για την μίνι συνεργασία του με την πριγκίπισσα, ο ο χορευτής και ηθοποιός Wayne Sleep που χόρεψε με την Diana στη σκηνή δήλωσε: «Το κοινό έμεινε έκπληκτο όταν εμφανίστηκε και πήρε μια ανάσα όλο μαζί. Η ρουτίνα είχε λίγο από όλα: jazz, μπαλέτο, ακόμη και κλωτσιές. Έκανα μια πιρουέτα και την σήκωσα στον αέρα. Σκεφτόμουν: Μην ρίξεις την μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας. Το λάτρεψε, αλλά ήταν και ενθουσιασμένη που το κρατήσαμε κρυφό από τον Κάρολο και τους παπαράτσι»...Αγαπούσε την ελευθερία που της έδινε ο χορός. Λίγες μέρες μετά έλαβα ένα γράμμα: Τώρα καταλαβαίνω την αίσθηση που σου δίνει μια παράσταση».

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση