ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Όσα ξέρουμε για την τελευταία σεζόν του ''Lucifer'' σε ένα βίντεο

Το βίντεο του Netflix λίγο πριν την πρεμιέρα

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 2014 στο Fox όπου έμεινε για τρεις σεζόν πριν την κόψουν, προκαλώντας τέραστια δυσαρέσκεια στους φανατικούς της. Ένα μήνα μετά, το Netflix την ανέστησε για τέταρτη σεζόν, μετά συνεχίστηκε για πέμπτη και τελικά κατέληξε να παίρνει πράσινο φως για έκτη και τελευταία σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου. 

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα, λοιπόν, το Netflix μαζεύει σε ένα βίντεο όλα όσα ξέρουμε για τα νέα επεισόδια καιτο φινάλε της αγαπημένης σειράς. Συγκεκριμένα, και όπως γράφει η περιγραφή του βίντεο, μας αποκαλύπτουν ''όλα όσα μπορούν να μας πουν'', χωρίς ιδιαίτερα spoilers, μόνο όσα χρειάζεται για να περιμένουμε πώς και πώς την πρεμιέρα. 

Η αστυνομική σειρά φαντασίας ακολουθεί τον Lucifer Morningstar, έναν όμορφο και δυναμικό άγγελο που τον διώχνουν από τον Παράδεισο. Σαν Διάβολος, βαριέται τη ζωή του στην κόλαση γι' αυτό αφήνει τον θρόνο του και φεύγει για Λος Άντζελες όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε μια δολοφονία στο κλαμπ που άνοιξε ο ίδιος. Αφού βοηθά την αστυνομία με την υπόθεση, η αστυνομικός Chloe Decker τον προσκαλεί να γίνει σύμβουλός της. Στη διάρκεια της σειράς, έρχεται αντιμέτωπος με διάφορες μεταφυσικές απειλές που έρχονται στο Λος Άντζελες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
lucifer  |  σειρές  |  netflix  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση