ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Όσα ξέρουμε για τη δεύτερη σεζόν του ''Bridgerton''

Θα δούμε δεύτερο κύκλο;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι μια σειρά που ουσιαστικά μάς δείχνει το ''Gossip Girl'' στη δεκαετία του 1800. Στο επίκεντρο η οικογένεια Bridgerton και οι διάφορες περιπέτειες της ελίτ στο Λονδίνο, ντυμένοι με φανταστικά κοστούμια.

Αν δεν γνωρίζεις ήδη, η Lady Whistledown είναι μια μυστηριώδης συγγραφέας ενός ''κίτρινου'' ενημερωτικού δελτίου που για χρόνια κρατούσε συντροφιά στον κόσμο κατά τις περιόδους με κοινωνικά events. Τώρα, επιστρέφει δρυμήτερη, και δεν θα κρύψει τίποτα, ούτε καν τα ονόματα των εμπλεκομένων. Χλιδή, πάθη, προδοσίες με φόντο την περίοδο της Αντιβασιλείας στη Μεγάλη Βρετανία, μέσα από τα μάτια της ισχυρής οικογένειας Bridgerton. Με σκάνδαλα και ίντριγκες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, η σειρά βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των top 10 των Netflix παγκοσμίως και φυσικά ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να δει αν θα υπάρξει συνέχεια. 

Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα η δεύτερη σεζόν, τον περασμένο Φεβρουάριο η ιστοσελίδα What's On Netflix ανακάλυψε μια λίστα με τις επερχόμενες παραγωγές, κατά την οποία τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν θα γίνονταν τον περασμένο Ιούλιο. Παρόλο που αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού, μπορούμε να υπολογίσουμε πως θα ξεκινήσουν φέτος, και σίγουρα δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2022. 

Μπορούμε να υπολογίσουμε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν φέτος

Όσον αφορά στη θεματική των νέων επεισοδίων, δεδομένου ότι η σειρά βασίζεται στη σειρά βιβλίων της Julia Quinn, υλικό υπάρχει σίγουρα. Έχουν κυκλοφορήσει 8 βιβλία, με το καθένα να αντιστοιχεί σε ένα παιδί της οικογένειας Bridgerton, και υπάρχουν επίσης επιπρόσθετες συλλογές για τη Lady Whistledown, αλλά και μια σειρά από σύντομες ιστορίες σαν δεύτεροι επίλογοι. Από την άλλη η Quinn ανακοίνωσε πως αυτό τον καιρό βρίσκεται σε διαδικασία δημιουργίας ενός prequel που αφορά στους Bridgerton στην παιδική τους ηλικία.

Τέλος, αφού στο επίκεντρο του πρώτου κύκλου ήταν η Daphne, ο δεύτερος θα βασιστεί στο βιβλίο ''The Viscount Who Loved Me'' και θα εστιάζει στον Anthony και στις δικές του περιπέτειες μέχρι να βρει το ταίρι του, μετά την απόρριψη της Siena.

Έχοντας, λοιπόν, υπόψη τη σαρωτικη επιτυχία της πρώτης σεζόν και τα βιβλία που υπάρχουν για να τροφοδοτούν τη σειρά με ιστορίες, είναι σχεδόν σίγουρο πως σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα μια δεύτερη σεζόν.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
bridgerton  |  netflix  |  σειρές  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση