ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Όσα είπε ο ''Stanford'' για το reboot του ''Sex & the City''

Οι πρώτες εντυπώσεις από το reboot

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τα γυρίσματα του reboot του ''Sex & the City'' ξεκίνησαν επίσημα και περιμένουμε πώς και πώς νέες πληροφορίες για το πώς θα συναντήσουμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες - εκτός της Samantha που ξέρουμε από την αρχή πως δεν θα δούμε.

Ο τηλεοπτικός Stanford, κατά κόσμο Willie Garson μίλησε για το πώς ήταν η πρώτη συνάντηση με το γνωστό καστ μετά από τόσα χρόνια. "Είναι το πιο παράξενο πράγμα και όμως όλοι είμαστε 'πάμε ξανά, ακόμα ένα απίστευτο επεισόδιο'" είπε ο ηθοποιός στη συνέχεια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της σειράς που έκαναν πραγματικότητα "οι φαν μας έχουν κάνει να συνεχίζουμε και γι'αυτό το κάνουμε. Ευχαριστούμε τον Θεό που μας επιτράπηκε να το κάνουμε. Και είναι χάρη στους φαν".

Παρ' όλα αυτά δεν αποκάλυψε οποιαδήποτε πληροφορία για την κατάσταση που θα συναντήσουμε στα νέα επεισόδια, παρά μόνο πως ο Stanford και Antony εξακολουθούν να είναι μαζί μετά τον πολυτελή γάμο τους στην 2η ταινία ''Sex & the City''. 

Η σειρά που πλέον έχει τίτλο ''And Just Like That'' δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας προς το παρόν αλλά μάλλον η πρεμιέρα θα γίνει φέτος. Η Sarah Jessica Parker, η Kristin Davis και η Cynthia Nixon επιστρέφουν μαζί με μια σειρά από παλιούς και νέους ηθοποιούς συμπεριλαμβανομένου του Chris Noth - του τηλεοπτικού Mr. Big. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση