ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ joggers, κρεμ ζιβάγκο και sneakers
 

Οοh έρχεται νέο βιβλίο της σειράς ''Twilight''

Καλά νέα για τους φαν του franchise

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η σειρά βιβλίων ''Twilight'' της Stephanie Meyer δεν χρειάζεται συστάσεις. Με την κινηματογραφική μεταφορά τους, το ''Twilight'' έγινε επίσημα ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises των τελευταίων χρόνων, με εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο, ανέδειξε φυσικά τον Robert Pattinson και την Kristen Stewart και οι πέντε ταινίες είχαν συνολικά έσοδα που ξεπερνούσαν τα $3 δισεκατομμύρια στο box office. Η τελευταία ταινία κυκλοφόρησε το 2012, βασισμένη στο τελευταίο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2008.

Αν δεν το γνωρίζεις ήδη, το franchise ακολουθεί την Bella Swan (Kristen Stewart) και τον έρωτά της με έναν βρυκόλακα, τον Edward Cullen (Robert Pattinson) 

Τώρα, η Meyer, ανακοίνωσε επίσημα πως στο franchise θα ενταχθεί ένα ακόμα βιβλίο, με τίτλο ''Midnight Sun'' που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο. Δεν πρόκειται όμως για τη συνέχεια της ιστορίας, αλλά για τα γεγονότα που ξέρουμε, μέσα από τα μάτια του Edward Cullen, μιας και μέχρι τώρα βασική πρωταγωνίστρια ήταν η Bella Swan. Η συγγραφέας είχε δηλώσει πως σχεδιάζει εδώ και χρόνια να γράψει ξανά την ιστορία από την πλευρά του Cullen, αλλά όπως είχε πει τα σχέδια της μπήκαν στον πάγο όταν η σειρά βιβλίων της και οι ταινίες έγιναν παγκόσμιο φαινόμενο. 

''Είναι μια τρελή περίοδος τώρα, δεν ημουν σίγουρη αν ήταν η ιδανική στιγμή να κυκλοφορήσει το βιβλίο, αλλά κάποιοι από εσάς το περιμένατε για τόσο πολύ καιρό. Δεν θα ήταν δίκαιο να σας αφήσω να περιμένετε κι άλλο. Συγγνώμη για το κακό timing. Ελπίζω αυτό το βιβλίο να σας αποσπά λίγο την προσοχή από την πραγματικότητα'' είπε η Meyer στην εμφάνιση της σε πρωινή εκπομπή. 

Πάντως, σε περίπτωση που σκέφτονται να μεταφέρουν και αυτό το βιβλίο στη μεγάλη οθόνη, θα πρέπει να βρουν άλλο πρωταγωνιστή αφού ο Pattinson έχει δηλώσει πολλές φορές πώς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί είχαν τόση επιτυχία οι ταινίες ενώ πιο παλιά είχε φτάσει στο σημείο να πει πως τις απεχθάνεται. Από την άλλη, η Stewart είχε αναφερθεί σε διάφορα κενά στην ιστορία των ταινιών ενώ πολλές φορές εξέφρασε την απόγνωσή της με τη δημοσιότητα που έλαβε χάρη στις ταινίες. 

Προς το παρόν, το νέο βιβλίο ξεκίνησε ήδη να προωθείται, με σλόγκαν ''Τώρα είναι η σειρά του Edward''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση