ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Κι όμως έρχεται νέα ταινία ''Hunger Games''

Νέο βιβλίο, νέα ταινία

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Θυμόμαστε όλοι τις ταινίες ''Hunger Games''; Ήταν το (πολύ) επιτυχημένο franchise με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lawrence, που περιλάμβανε μια φανταστική πρώτη ταινία, μια μέτρια δεύτερη ταινία και δύο άλλες σχεδόν αδιάφορες ταινίες, αλλά το point δεν είναι αυτό.  

Λάμβανε χώρα στο φανταστικό Panem, μια χώρα στην Βόρεια Αμερική που αποτελείται από την πλούσια πρωτεύουσα και 13 συνοικίες σε διάφορα επίπεδα φτώχειας. Κάθε χρόνο, παιδία από τις 12 πρώτες συνοικίες επιλέγονται μέσα από κλήρωση για να συμμετέχουν στους Αγώνες Πείνας, έναν τηλεοπτικό αγώνα επιβίωσης. Το κινηματογραφικό franchise βασίζεται στην τριλογία βιβλίων της Suzanne Collins. 

Δείτε το τρέιλερ της πρώτης ταινίας. 

Τώρα, η Collins πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ακόμα βιβλίο, το ''The Ballad of Songbirds and Snakes'', που θα λειτουργεί σαν prequel, και θα ακολουθεί τον 18χρονο Coriolanus Snow (τον μελλοντικό πρόεδρο που είδαμε στις τέσσερις ταινίες) καταγράφοντας την ανέλιξη του ξεκινώντας από τους δέκατους αγώνες. Η εταιρεία παραγωγής, Lionsgate, έχει ήδη αγοράσει τα δικαιώματα για να μεταφέρει το βιβλίο στη μεγάλη οθονη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως κι αυτό θα κάνει επιτυχία. 

Αξίζει να αναφερθεί πως τα βιβλία έγιναν best seller, και είναι δεύτερα στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες σειρές βιβλίων, με το ''Harry Potter'' να είναι πρώτο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση