ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

OMG κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ''House of Gucci''

Η Lady Gaga στο επίκεντρο του τρέιλερ

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η ταινία ''House of Gucci'' είναι μία από τις πιο συζητημένες και πιο αναμενόμενες της χρονιάς. Η ταινία σκηνοθετείται από τον Ridley Scott και εστιάζει στην δολοφονία του Maurizio, εγγόνου του σχεδιαστή μόδας Guccio Gucci και στην εμπλοκή της πρώην γυναίκας του Patrizia στη μηχανορραφία της δολοφονίας για την οποία τελικά καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακής. Την Patricia υποδύεται φυσικά η Lady Gaga, ενώ τον Maurizio ο Adam Driver. Το καστ όμως περιλαμβάνει μια σειρά από εξαιρετικούς ηθοποιούς Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek και Al Pacino και το στόρι βασίζεται στο βιβλίο ''The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed'' της Sarah Gay Gorden.

Με μουσική υπόκρουση μια υπέροχη διασκευή του ''Heart of Glass'' των Blondie, στο πρώτο τρέιλερ βλέπουμε στιγμιότυπα από διάφορες περιόδους της σχέσης τους αλλά και της οικογένειας Gucci, ακόμα και σκηνές από την στιγμή του φόνου.  

Πρόσφατα, επίσης, κυκλοφόρησαν και τα posters με τα πρόσωπα των κεντρικών χαρακτήρων, όπου μπορούμε να δούμε την απίστευτη μεταμόρφωση του Jared Leto. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση