ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Οκ, οι ''Simpsons'' είχαν ''προβλέψει'' και τον μονόλιθο στην Γιούτα

Το σχετικό απόσπασμα που έγινε viral

Είναι πλέον γνωστό πως οι ''Simpsons'' έχουν προβλέψει τα σημαντικότερα γεγονότα των τελευταίων χρόνων. Από τo 9/11 (το 1997, στο επεισόδιο ''The City of New York vs Homer Simpson'') μέχρι την προεδρία του Donald Trump (το 2000, στο επεισόδιο ''Bart to the Future''), ακόμα και τον κορωνοϊό (το 1993, στο επεισόδιο ''Marge in Chains'') όπου ένας εργάτης εργοστασίου της Ιαπωνίας κατά λάθος μεταδίδει μια ασθένεια που γρήγορα εξαπλώνεται. 

Τώρα, απ' ό,τι φαίνεται είχαν προβλέψει και τον διάσημο πλέον μονόλιθο που βρέθηκε στην Γιούτα, και μετά σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το 1990 με τίτλο ''The Homer Odyssey: Dawn of a Man'', o Homer βλέπει όνειρο πως είναι ένας πίθηκος στην αρχή της ανθρωπότητας. Μέσα στο επεισόδιο βλέπουμε έναν μονόλιθο, που μαζί με το σκηνικό γύρω του μάς θύμισε έντονα αυτόν που βρέθηκε στην Γιούτα, μόνο που στο επεισόδιο αυτός ο μονόλιθος σχετίζεται με εξωγήινες δραστηριότητες. 

Παρόλο που το επεισόδιο είναι ξεκάθαρη αναφορά στην ταινία ''2001: A Space Odyssey'' (όπως και ο πραγματικός μονόλιθος), το απόσπασμα κατάφερε να γίνει viral.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Αν δεν γνωρίζεις για ποιο πράγμα μιλάμε, στα τέλη Νοεμβρίου αξιωματικοί στη Γιούτα ενώ πετούσαν πάνω από την έρημο ανακάλυψαν έναν μεταλλικό μονόλιθο, ύψους περίπου 4 μέτρων. Λίγες μέρες μετά εξαφανίστηκε αλλά βρέθηκαν διάφοροι άλλοι πολλά μέρη του κόσμου, χωρίς να είναι ακόμα ξεκάθαρο το πώς και το γιατί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση