ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Hot pink blazer, στενό jean και πέδιλα
 

Ok, ίσως έχουμε μεγάλα νέα για τους ''Friends''

Το tweet που ξεσήκωσε τους fans

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δεν πέρνουμε και όρκο, αλλά ο Matthew Perry μόλις μας έδωσε ένα hint που μας έκανε να ελπίζουμε ξανά σε ένα reunion. Αλλά θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εδω και μήνες η Jennifer Aniston αφήνει υπονοούμενα πως οι έξι πρωταγωνιστές της θρυλικές sitcom, ''Friends'', ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό. Τον περασμένο Σεπτέμβριο έκλεισαν 25 χρόνια και μετά η Aniston έσκασε μύτη στο Instagram με μια selfie όπου πόζαραν και είδαμε τους εξι πρωταγωνιστές μαζί μετά από πολλά χρόνια. 

Γενικά το συμπέρασμα, απ' όλες τις δηλώσεις της Aniston, είναι πως οι έξι μαζί με τους δημιουργούς της σειράς θέλουν να φτιάξουν κάτι ξεχωριστό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα δούμε ένα special επεισόδιο, πόσο μάλλον ένα νέο κύκλο επεισοδίων (όπως γίνεται με πολλές άλλες σειρές). Δεν ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει, αλλά εδώ και καιρό δεν έχουμε κάποια νέα ενημέρωση. 

Τώρα, ο τηλεοπτικός Chandler έγραψε ξαφνικά στο Twitter ''Big news coming'', και ''όχι'' δεν έχουμε ιδέα για τι πράγμα μιλά. Ωστόσο σκεφτόμαστε γιατί να ανακοινώνει μεγάλα νέα εκτός κι αν πρόκειται για κάτι που περιμένει ο κόσμος πώς και πώς τόσα χρόνια; 

Φυσικά, πριν μερικές εβδομάδες ο David Schwimmer (ο τηλεοπτικός Ross), είχε δηλώσει στην Guardian πως δεν θα ήθελε να αναβιώσει τη σειρά, δεδομένου τόυ ότι όλοι βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις της καριέρας τους''. 

Και, ''ναι'', είμαστε και εμείς χαμένοι. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
friends  |  matthew perry  |  jennifer aniston  |  reunion  |  σειρά  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση