ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, πουκάμισο και πέδιλα
 

Αυτό ετοιμάζουν οι ''Friends'' σαν τηλεοπτικό reunion

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ως γνωστόν, η σειρά ''Friends'' γιορτάζει φέτος τα 25χρονα της με διάφορους μίνι εορτασμούς (βλέπε αγαπημένους γκεστ καλεσμένους σε talk shows, limited συλλογή στον οίκο Ralph Lauren, pop up στα στούντιο της Warner Bros κ.ά.) και πολλοί παρακαλούσαν για ένα special επεισόδιο, ή τέλος πάντων κάτι που να φέρει ξανά μαζί τους έξι πρωταγωνιστές. Πρόσφατα η Jennifer Aniston επιβεβαίωσε στην Ellen DeGeneres πως θέλουν να κάνουν κάτι όλοι μαζί αλλά δεν ξέρουν ακόμα τι.

Ε, τελικά μάθαμε τι ετοιμάζουν. 

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για ένα special reunion με τους Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer αλλά και τους δημιουργούς της σειράς, David Crane και Marta Kauffman, που δεν μοιάζει να είναι ακριβώς επεισόδιο, αλλά δεν θα έχει σενάριο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Πρέπει να βολέψει το πρόγραμμα και των οκτώ, και οι συμφωνία έχει δρόμο για να κλείσει. 

Μπορεί να σημαίνει ένα στυλ ντοκιμαντέρ με συνεντεύξεις απ' όλους, με αφορμή τα 25χρονα. Πάντως ό,τι κι αν είναι, θα γίνει για το ΗΒΟ Max που με το λανσάρισμα του τον Ιανουάριο θα έχει και όλα τα επεισόδια της σειράς (ναι, φεύγει το ''Friends'' από το Netflix). 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
friends  |  jennifer aniston  |  reunion  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση

X