ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Οι Spice Girls θα ξαναγυρίσουν το βίντεο του ''Wannabe'';

Τα δημοσιεύματα που ενθουσίασαν

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Από τότε που οι Spice Girls (πλυν της Victoria Beckham) ενώθηκαν ξανά σαν side project των τεσσάρων γυναικών, έχουν κρατήσει τους θαυμαστές τους σε αγωνία για το ποια θα είναι τα πλάνα τους. Μετά την επιτυχημένη περιοδεία του 2019, σκοπός τους ήταν να επιστρέψουν στους δρόμους με σκοπό να γιορτάσουν τα 25 χρόνα του χιτ ''Wannabe'' αλλά τα σχέδιά τους ακυρώθηκαν λόγω κορωνοϊού. 

Τώρα, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τους θέλουν με αφορμή τα 25χρονα της πρώτης, και μεγαλύτερης, επιτυχίας τους σχεδιάζουν να ξαναγυρίσουν το iconic βίντεο κλιπ, και ένα κύμα ενθουσιασμού επικρατεί στο fan club τους. 

''Μιλούν κάθε εβδομάδα και προσπαθούν να σκεφτούν νέες ιδέες για το πώς μπορούν να γιορτάσουν αυτή την επέτειο'' αναφέρει πηγή σε Βρετανική εφημερίδα, συμπληρώνοντας πως η Melanie C ήταν αυτή που έβαλε την ιδέα στο τραπέζι για κάτι special, για το ''Wannabe'', παρόλο που η Victoria, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα συμμετέχει ούτε σ' αυτό. 

Παρόλο που κυκλοφόρησε το 1996, το ''Wannabe'' παραμένει ένα από τα πιο αγαπητά pop τραγούδια όλων των εποχών, με το βίντεο κλιπ - που γυρίστηκε στο πρώην Midland Grand Hotel στο St. Pancras του Λονδίνου - λατρεύεται μέχρι σήμερα. Μέχρι στιγμής τα δημοσιεύματα για αναβίωση του βίντεο κλιπ δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά εμείς ελπίζιουμε!

Θυμάστε το πρωτότυπο βίντεο;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
spice girls  |  wannabe  |  μουσική  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση