ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Οι Spice Girls επιστρέφουν για χάρη του #pride

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Οι Mel B, Victoria Beckham, Mel C, Emma Bunton και Geri Halliwell επιστρέφουν με ένα ανατρεπτικό reunion, αναδρομή στα 90’s για χάρη του #pride.

Οι ίδιες, πόζαραν σε διάφορες αναρτήσεις τους στα social media, με αφορμή τον μήνα υπερηφάνειας, με ένα μπλουζάκι που έγραφε «Proud and wannabe your lover» για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα πρώην Spice Girls έχουν συνεργαστεί με τον οργανισμό AKT με απώτερο σκοπό την διάδοση του μηνύματος αγάπης προς την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Επιπρόσθετα, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του iconic t-shirt θα διατεθούν στον οργανισμό υπέρ των νέων αστέγων της κοινότητας.

Με την Victoria να ανακοινώνει κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram, «Το Pride για εμένα είναι ένας τρόπος να γιορτάσεις το ότι είσαι ο εαυτός σου και το T-shirt αυτής της χρονιάς είναι μία υπενθύμιση αυτού. Οι Spice Girls πραγματικά υποστήριζαν την αποδοχή του εαυτού σου και των άλλων, το να είσαι ευγενικός, να διασκεδάζεις και να ζεις τη ζωή σου. Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα είναι τόσο κοντά στην καρδιά μου και νιώθω περήφανη που στηρίζω το Pride 2021 με τα κορίτσια και το akt ξανά φέτος».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Αναρτήσεις επι του συγκεκριμένου project έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, διαδίδοντας τα νέα σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν στην ομολογουμένως συγκινητική αυτή πράξη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση