ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του ''Sex and the City''

Επιστρέφει στις οθόνες μας για να φέρει τα πάνω - κάτω στη μόδα.

newsroom must

''Όλοι στο 'And Just Like That...', την ονομασία του reboot της αγαπημένεις σειράς, είναι ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουν να αφηγηθούν τη συνέχεια της ιστορίας των αγαπημένων χαρακτήρων του 'Sex and the City', με τους ηθοποιούς που τους έκαναν τόσο αγαπητούς'' είπε ο εκτελεστικός παραγωγός Michael Patrick King. 

Όπως είναι ήδη γνωστό, στα νέα 10 επεισόδια που θα προβληθούν στο HBO Max, θα δούμε την Carrie, την Miranda και την Charlotte, το πώς διαχειρίζονται τη ζωή και την φιλία τους στα 50 τους.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα στη Νέα Υόρκη και απ' ό,τι βλέπουμε από διάφορα fan pages της σειράς, η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει και οι στυλιστικές επιλογές είναι πιο fashion από ποτέ.

Η Carrie Bradshaw, η Miranda Hobbes και η Charlotte York επέστρεψαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μετατρέποντάς τους στη δική τους καθημερινή πασαρέλα, επιδεικνύοντας τα εντυπωσιακά outfits της, που με μία πρώτη ματιά καταλαβαίνουμε πως παραμένουν πιστά στους iconic χαρακτήρες.

Και μπορεί η celebrity στιλίστρια Patricia Field να είναι απούσα από τη δημιουργική ομάδα του reboot, έχοντας αναλάβει ένα εξίσου απαιτητικό project, η Molly Rogers, όμως, που άφησε στη θέση της φαίνεται πως μέχρι τώρα έχει καταλάβει σωστά την αποστολή που της έχει ανατεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση