ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Οι διαφημίσεις του Super Bowl είχαν κάτι από Ελλάδα

«Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν 4 λέξεις για την Αγάπη»

Το Super Bowl τελείωσε και μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Από το υπέροχο παιχνίδι μέχρι το εκρηκτικό ημίωρο με την Shakira και J.Lo που έβαλαν φωτιά στην σκηνή του σταδίου.

Μπορεί στην Κύπρο να μην παρακολουθούμε Αμερικανικό ποδόσφαιρό όπως το ονομάζουν όμως το Super Bowl έχει γίνει πια παγκόσμιος θεσμός. Το φαντασμαγορικό show εκτός από την Shakira και J.Lo είχε και τον «The Rock» να ανοίγει την βραδιά και την Demi Lovato να τραγουδάει τον εθνικό ύμνο. Ξέρετε τι άλλο είχε; Απίθανες διαφημίσεις. 

Είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο μεγάλες εταιρίες επιλέγουν να διαφημιστούν στον Super Bowl αφού ο περισσότερος κόσμος παρακολουθεί το παιχνίδι. Οι εντυπωσιακές διαφημίσεις λοιπόν που προβάλλονται κοστίζουν πολλά περίπου 5 εκατομμύρια για κάθε 30 δευτερόλεπτα!

Όχι δεν είναι οι βαρετές διαφημίσεις που κανένας δεν θέλει να βλέπει αλλά διαφημίσεις υπερπαραγωγή.

Μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές παρακάτω.

Ανάμεσα στις διαφημίσεις όμως που παρουσιάστηκαν φέτος υπήρξε και μια που... μύριζε Ελλάδα.

Η ασφαλιστική εταιρεία New York Life Insurance Company χρησιμοποίησε του Αρχαίους Έλληνες για να εξηγήσει τι είναι η αγάπη με 4 Ελληνικές λέξεις. «Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν τέσσερις λέξεις για την αγάπη... φιλία, στοργή, έρως και αγάπη», αναλύοντας τι σημαίνει η κάθε έννοια Με αυτό το μήνυμα έδειξαν ότι η αγάπη παίρνει δράση.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση