ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Οι απρόσμενοι εκφωνητές των Ολυμπιακών Αγώνων

Τα δύο ονόματα που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

newsroom must

To NBC, που κάθε χρόνο αναλαμβάνει την προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, και η πλατφόρμα streaming του, Peacock, ετοιμάζουν κάτι καινούργιο για φέτος και μάλλον κάτι αρκετά ιδιαίτερο. 

Αν δεν έχεις όρεξη να δεις όλα τα αγωνίσματα και γενικά να ακολουθείς πιστά τα αθλήματα, το NBC και η Peacock θα λανσάρουν μια σειρά με σχολιασμό, σαν περίληψη των Ολυμπιακών με τις επιτυχίες, τα πιο εντυπωσιακά επιτεύγματα αλλά και στιγμές που δεν πήγαν όπως ήταν προγραμματισμένες. Μάλιστα, το Αμερικανικό δίκτυο πάει ένα βήμα παραπέρα, επιστρατεύοντας τον ράπερ Snoop Dogg και τον κωμικό Kevin Hart σαν αφηγητές και σχολιαστές όσων θα προβάλλονται στη σειρά αυτή - που θα έχει τίτλο ''Olympic Highlights''. 

Το NBC εξακολουθεί να είναι αισιόδοξο με την προβολή 7 χιλιάδων ωρών Ολυμπιακών Αγώνων από το αθλητικό γεγονός στο Τόκιο, και απ' ό,τι φαίνεται το βλέπει σαν σχέδιο προώθησης της πλατφόρμας Peacock.  

Όσον αφορά στην ίδια την διοργάνωση, φαίνεται πως θα συνεχίσει ως έχει. Να θυμίσουμε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες είχαν ήδη αναβληθεί την περασμένη χρονιά (2020) για τον ίδιο λόγο, αλλά αναμένεται να αρχίσουν στις 23 Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση