ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Ο Robert De Niro στη Δράμα για γυρίσματα

Όσα ξέρουμε για την νέα ταινία

newsroom must

Το Hollywood συνεχίζει ακάθεκτο να επιλέγει Ελλάδα για γυρίσματα και μετά από τόσες που κυκλοφόρησαν ή που εξακολουθούν να γυρίζονται (για παράδειγμα το ''The Expendables 4'' στη Θεσσαλονίκη) έρχεται ακόμα μία την ερχόμενη άνοιξη. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GRTimes, τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στη Δράμα μια ταινία που όπως όλα δείχνουν θα έχει πρωταγωνιστή τον Robert De Niro. 

«Πράγματι υπάρχει μια εταιρεία παραγωγής, η οποία αφού έχει πάρει τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Πολιτισμού, στη συνέχεια ήρθε και μας βρήκε για να μας αναλύσει ολόκληρο το project της ταινίας, στο οποίο όπως μας ανέφερε αναμένεται να συμμετέχει τόσο ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όσο και άλλοι μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε πρόκειται για μια ταινία δράσης. Περιμένουμε λοιπόν περίπου 300 άτομα στο σύνολο, που θα απαρτίζουν και ολόκληρο το καστ μαζί με τους ηθοποιούς και τους κασκαντέρ αλλά και τα συνεργεία υποστήριξης» είπε ο δήμαρχος Παρανεστίου, Αναστάσιος Καγιάογλου ενώ συμπλήρωσε πως ό,τι έχουν ζητήσει από την παραγωγή είναι έτοιμα «εμείς θα παρέχουμε βοήθεια, σε οτιδήποτε περιφερειακό μπορούμε να προσφέρουμε. Για εμάς το κέρδος από αυτή την ιστορία είναι αφενός το γεγονός ότι τα καταστήματα της περιοχής θα δουλέψουν και θα πάρουν μια οικονομική ανάσα από όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και από την άλλη θα προβληθεί η τουριστική πλευρά μια πανέμορφης περιοχής όπως αυτή του ποταμού Νέστου». «Μιας περιοχής που διαθέτει φυσικό κάλλος, φράγματα από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν στα Βαλκάνια, παλιά φυλάκια όπου θα γίνουν γυρίσματα, ένας πανέμορφος οικισμός που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του καστ. Είναι χαρά για εμάς αυτό το γεγονός, ότι δηλαδή θα προβληθεί ο τόπος μας και θα γεμίσουν τα ξενοδοχεία μας».

Τώρα απλά περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση