ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

«Ο Παμπίνος ποδοσφαιριστής» της Αννίτας Νικολάου στην Read Library

Ένα ολοκαίνουργιο παιδικό βιβλίο, για την αυτοεκτίμηση στα ράφια της Read Library

Ο Παμπίνος, είναι ένα αγόρι που θέλει να εμπνεύσει, όσα περισσότερα παιδιά μπορεί, να ονειρεύονται. Να οραματίζονται τα όνειρά τους και να διαγράφουν τις αμφιβολίες που μπορεί να έχουν.  Οι στόχοι τους μπορούν να πραγματοποιηθούν, όσο ακατόρθωτο κι αν φαίνεται. Το σημαντικότερο είναι να μην δίνουν σημασία στα λόγια των ανθρώπων, που θα σταθούν εμπόδιο στα όνειρά τους.
Η  δύναμη, για να πετύχουν όσα ονειρεύονται, βρίσκεται στην καρδιά και  στο μυαλό τους. Μπορούν να πετύχουν τα πάντα, φτάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους. Να πιστέψουν στο όνειρό τους, χωρίς φοβίες και αμφιβολίες.
Χρειάζεται, όμως παράλληλα, να αντιληφθούν ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν με πολλή δουλειά. Τίποτα δεν χαρίζεται. Ο Παμπίνος πέτυχε τον στόχο του, επειδή πίστεψε ότι μπορούσε να τα καταφέρει και δούλεψε για να το πετύχει. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Η πίστη και η σιγουριά, ότι όλα είναι εφικτά. Η λέξη κλειδί είναι το «Μπορώ!».
Οι ήρωες, τα ονόματα, οι ομάδες ποδοσφαίρου και γενικότερα η πλοκή είναι φανταστική, όμως η ιστορία θα βγει αληθινή για πολλούς.

Μην χάσετε την παρουσίαση του βιβλίου το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022. Στις 5 το απόγευμα, στον Πολυχώρο Φάρμα, στη Λακατάμεια. Είσοδος ελέυθερη.

Το βιβλίο διανέμεται, σε ψηφιακή μορφή, από την εφαρμογή Read Library στην τιμή των 9,99 €.


Αγοράστε το ψηφιακό βιβλίο εδώ.​
Κατεβάστε την εφαρμογή,
για iOS εδώ,​
για Android εδώ.


Η Αννίτα Νικολάου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Δημόσιες Σχέσεις στο Europa College στην Κύπρο. Τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία τα ξεκίνησε όταν ήταν ακόμη Λύκειο, στο τότε νεανικό περιοδικό «ΦΛΑΣ». Στη συνέχεια εργάστηκε ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες.
Είναι παντρεμένη και έχει δύο αγόρια, τα οποία ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Αυτός είναι και ο λόγος που γράφτηκε το βιβλίο «Ο Παμπίνος ποδοσφαιριστής». Εμπνευσμένη από τα αγόρια  της, θέλησε μέσα από αυτό το βιβλίο, να δώσει μηνύματα αισιοδοξίας τόσο στα παιδιά της όσο και σε όλα τα παιδιά που έχουν όνειρα, αλλά φοβούνται ακόμη και να τα σκεφτούν, επειδή τα θεωρούν ακατόρθωτα.
Μέσα από πολλά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό έμαθε ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα πάντα, φτάνει να το πιστεύουμε. Αυτός είναι και ο σκοπός του βιβλίου, επειδή δεν θέλουμε κανένα παιδί να σταματήσει να ονειρεύεται και να πιστεύει στον εαυτό του.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση