ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Ο Michele Morrone μιλά για τις πολύ ρεαλιστικές ερωτικές σκηνές του “365 DNI”

Η ταινία για την οποία μιλάνε όλοι

Δεν το κουνάει από την πρώτη θέση στην λίστα με τα Top 10 του Netflix η πολωνική ταινία «365 DNI».

Είναι η hot ταινία για την οποία μιλάνε όλοι τις τελευταίες ημέρες και που κάνει το Fifty Shades of Grey να μοιάζει κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Το story απλό – αν και μεταξύ μας κανένας δεν νοιάζεται για αυτό – ένας Ιταλός μαφιόζος ο Don Massimo Torricelli που τον υποδύεται ο Michele Morrone ερωτεύεται και απαγάγει την Laura, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Anna Maria Sieklucka. Της δίνει 365 ημέρες για να τον ερωτευτεί. Το πάθος και οι ερωτικές σκηνές είναι τα κύρια στοιχεία της ταινίας ενώ βλέπουμε την Laura σιγά σιγά να ενδίδει στον έρωτα που προκύπτει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on

Θεατές το χαρακτήρισαν ως «soft porn» ενώ οι ερωτικές σκηνές είναι τόσο ρεαλιστικές που σόκαραν τους πάντες που αναρωτιούνται αν όντως είναι αλήθεια τα όσα βλέπουν στην οθόνη.

Την απάντηση στην ερώτηση αυτή έρχεται να δώσει ο πρωταγωνιστής της ταινίας Michele Morrone που σε ένα live στον λογαριασμό του στο Instagram ξεκαθάρισε ότι «Φαίνονται αληθινές (οι ερωτικές σκηνές με την συμπρωταγωνίστριά του Anna Maria Sieklucka) γιατί είμαστε καλοί ηθοποιοί. Δεν ήταν πραγματικές. Το ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μου γράφουν πως πιστεύουν ότι ήταν αληθινές, όμως δεν ήταν. Αυτό είναι αδύνατον.»

 
 
 
View this post on Instagram

Buenas noches. . @raffaelecerracchio

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση