ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

O λόγος που ο Chris Noth δεν ήθελε να επιστρέψει στο reboot του ''Sex and the City''

Τι τον έκανε να αλλάξει γνώμη;

Κάθε τόσο κυκλοφορούν ενημερώσεις για το πολυαναμενόμενο reboot του ''Sex and the City'' και μετά από διάφορα δημοσιεύματα που τον ήθελαν εκτός, ο Chris Noth επιβεβαιώθηκε πως θα επιστρέψει ως Mr. Big. Αυτό δεν έγινε να διαφημιστικούς σκοπούς αλλά επειδή η συμμετοχή του δεν ήταν σίγουρη στην αρχή. 

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός μιλώντας στο Yahoo!, δεν ήταν σίγουρος κατά πόσο υπάρχει λόγος να επιστρέψει ο χαρακτήρας στο reboot, που έχει σαν τίτλο ''And Just Like That'': ''Ήταν κάπως σαν μια δημιουργική συζήτηση γιατί δεν ένιωθα πως είχα κάτι καινούργιο να προσφέρω στον ρόλο. Ένιωθα πως έκανε ό,τι είχα να κάνω''.

Ωστόσο η άποψή του άλλαξε όταν μίλησε με τον υπεύθυνο παραγωγής, Michael Patrick King και έμαθε για το επόμενο βήμα του Mr. Big: ''O King είναι ένας καταπληκτικός σεναριογράφος με φανταστικές, δημιουργικές ιδέες. Μόλις συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για τις προοπτικές και το τι μπορούμε να κάνουμε με τον χαρακτήρα, δέχτηκα αμέσως''. 

Το ''And Just Like That'' ανακοινώθηκε σαν reboot του ''Sex and the City'' με 10 επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν στο HBO Max και, αυτό τον καιρό, γυρίζονται στην Νέα Υόρκη. Παρόλο που η Kim Cattrall αρνήθηκε να επιστρέψει ως Samantha Jones, τα τρία υπόλοιπα μέλη του βασικού καστ (Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis) θα επιστρέψουν μαζί με μια σειρά από γνωστά πρόσωπα που αγαπήσαμε στην πρωτότυπη σειρά. 

Το μόνο teaser που έχουμε μέχρι στιγμής είναι το μικρό teaser που ανέβασαν οι τρεις πρωταγωνίστριες των Ιανουάριο, με διάφορα πλάνα από τους δρόμους της Νέας Υόρκης. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση