ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Ο κόσμος ψήφισε: Αυτός είναι ο καλύτερος James Bond

Οι ταινίες του James Bond είναι εμβληματικές

Οι ταινίες του James Bond είναι εμβληματικές και έχουν περάσει στην κατηγορία classics πλέον μετά από τόσα χρόνια. Στην πορεία του χρόνου και των ταινιών είδαμε αρκετούς ηθοποιούς να υποδύονται τον χαρακτήρα του James Bond και το debate του ποιος ήταν ο καλύτερος μάλλον έφτασε στο τέλος του.

Το βρετανικό περιοδικό «Radio Times» μέσα από μια νέα δημοσκόπηση έβγαλε τον νικητή και εμείς σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

George Lazenby
O George Lazenby μέσα από την δημοσκόπηση βρέθηκε στον πάτο της λίστας στην τελευταία θέση αφού πρωταγωνίστησε μόνο σε μια ταινία με τίτλο «On Her Majesty's Secret Service»

Daniel Craig
O πιο πρόσφατος James Bond ο οποίος ενσαρκώνει τον ομώνυμο ρόλο μέχρι και σήμερα βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Ο Daniel Craig πρωταγωνίστησε συνολικά σε 4 ταινίες ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει (σύντομα ελπίζουμε) και η Πέμπτη του ταινία με τίτλο «No Time to Die»

Roger Moore
O Roger Moore o οποίος υπήρξε πρωταγωνιστής του franchise τις δεκαετίες του 70’ και 80’ ήταν και ο πρώτος που προσγείωσε τον James Bond στο διάστημα με την ταινία «Moonraker», παρόλα αυτά ο ίδιος κατάφερε να προσγειωθεί στην 3η θέση.

Timothy Dalton
Μια ανάσα πριν την κορυφή βρίσκεται ο Timothy Dalton ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση. O Timothy Dalton πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες του franchise το The Living Daylights (1987) και το Licence to Kill (1989). Μάλιστα πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν τον είδαν σε περισσότερες ταινίες.

Sean Connery
Ο Σκωτσέζος ηθοποιός, ο οποίος ήταν ο πρώτος που υποδύθηκε τον γοητευτικό κατάσκοπο, ήρωα του Ian Fleming στη μεγάλη οθόνη το 1962, στην ταινία «Dr. No» βρέθηκε στην πρώτη θέση αφού κέρδισε εύκολα τους άλλους πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής σειράς James Bond σε πολλούς γύρους ψηφοφορίας. Πρωταγωνίστησε σε συνολικά 7 ταινίες κατάφερε να κατατροπώσει τους αντιπάλους τους δείχνοντας ότι μάλλον δεν χρειάζονται πολλά εφέ αλλά ταλέντο για να ξεχωρίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση