ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Ο Khaby Lame είναι αυτός που λατρεύεις να βλέπεις στα social media

Το πιο... viral πρόσωπο της χρονιάς

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Αν δεν τον ακολουθείς στο Tik Tok, σίγουρα έχεις πάνω σε βίντεο του στο Instagram, στην κεντρική σελίδα, σε άλλους hub λογαριασμούς με τέτοια βίντεο ή σε αναδημοσιεύσεις που κάνουν οι εκατομμύρια ακόλουθοί του. Ο Khaby Lane είναι ο 21χρονος Ιταλός που με πολύ απλά βιντεάκια και μια πολύ συγκεκριμένη έκφραση απογοήτευσης κατάφερε να μας κάνει να τον λατρέψουμε, αφού καταρρίπτει διάφορα χαζά life hacks που γίνονται viral ανά καιρούς στο Tik Tok. 

Γεννημένος στην Σενεγάλη και μεγαλωμένος στο Τορίνο της Ιταλίας, ο Khabane Lame, ή αλλιώς Khaby, έγινε τον περασμένο Απρίλιο ο Ιταλός με τους περισσότερους ακόλουθους στο Tik Tok. Στο συγκεκριμένο δίκτυο έχει 58 εκατομμύρια, μιας και εκεί είναι το βασικό του προφίλ, ενώ στο Instagram πλέον ξεπέρασε τα 14 εκατομμύρια. 

Το κόνσεπτ των βίντεο του είναι πολύ απλό: υπάρχουν πολλά ανούσια βίντεο στο διαδίκτυο που γίνονται viral σαν χρησιμές πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, τα life hacks κάποτε μας κάνουν τη ζωή εύκολη, αλλά κάποτε κάνουν τα πιο απλά πράγματα υπερβολικά πολύπλοκα. Αν είδες ποτέ βίντεο στα social media που σε έκανε να αναρωτηθείς ''γιατί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο;'' ο Lame είναι εδώ για εσένα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
khaby lame  |  tik tok  |  instagrammer  |  viral  |  life hacks  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση