ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Ο Jon Snow επιστρέφει με την πρώτη sequel σειρά του Game of Thrones

Το νέο project - αν αυτό υλοποιηθεί - θα ακολουθεί τον χαρακτήρα μετά τα γεγονότα της 8ης σεζόν της κύριας σειράς

Σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης στο HBO βρίσκεται ένα spin-off sequel του Game of Thrones με βασικό χαρακτήρα τον Τζον Σνόου, με τον ηθοποιό Kit Harington να είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ρόλο του στην περίπτωση που προχωρήσει το project, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Το νέο project - αν αυτό υλοποιηθεί - θα ακολουθεί τον χαρακτήρα μετά τα γεγονότα της 8ης σεζόν της κύριας σειράς, όπου και είδαμε τον Snow να εξορίζεται στην Night’s Watch και να κατευθύνεται Βόρεια του Τείχους στα εδάφη των Wildlings.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή στο spin-off sequel του Game of Thrones, καθώς αυτό βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Ωστόσο, το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως θα δούμε τον Jon Snow στη ζωή του πέρα από το Τείχος.

Στο χώρο των βιβλίων φαντασίας του George RR Martin, η νέα σειρά είναι η πρώτη από τα spin-off του Game of Thrones που έχουν ανακοινωθεί, η οποία θα αποτελέσει συνέχεια και ένα σημάδι ότι το HBO θα επεκτείνει τον κόσμο του Martin πέρα από το αρχικό υλικό, γράφει ο βρετανικός Guardian.

Ο Martin δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τη συγγραφή των βιβλίων, με τους θαυμαστές να περιμένουν 11 χρόνια για το έκτο από τα επτά βιβλία.

Πηγή: Lifo

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση