ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: floral midi φόρεμα, πέδιλα και headband
 

''O James Bond δεν θα είναι ποτέ γυναίκα''

Τον ερχόμενο Απρίλιο θα κυκλοφορήσει η 25η ταινία του franchise, το ''No Time to Die''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Από τότε που ο Daniel Craig ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να υποδύεται τον James Bond μετά την 25η ταινία του franchise ξεκίνησαν οι θεωρίες για το ποιος θα πάρει τη θέση του. Άλλοι είπαν πως ήρθε ο καιρός να δούμε έναν μαύρο πράκτορα 007, άλλοι ισχυρίστηκαν πως ίσως θα έπρεπε να δούμε γυναίκα στον θρυλικό ρόλο.

Ε, λοιπόν, γυναίκα δεν θα δούμε ποτέ, αν ακούσουμε όσα είπε η Barbara Broccoli της εταιρείας παραγωγής Eon Productions που είναι υπεύθυνη για την κινηματογραφική μεταφορά της πρώτης ταινίας James Bond, το 1962.

''Μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, αλλά είναι άντρας. Πιστεύω θα πρέπει να δημιουργήσουμε νέους δυναμικούς χαρακτήρες για τις γναίκες. Δεν θα με ενδιέφερε να πάρω έναν αντρικό ρόλο και να βάλω μια γυναίκα να τον υποδυθεί. Νομίζω οι γυναίκες έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον''. 

Μάς βρίσκει σύμφωνους. 

Για τα πρακτικά, να πούμε πως η Eon Productions αγόρασε τα δικαιώματα του βιβλίου του Ian Fleming το 1961 και από τότε, μαζί με την MGM είναι υπεύθυνη για την παραγωγή των ταινιών. Τον ερχόμενο Απρίλιο θα κυκλοφορήσει η 25η ταινία του franchise, το ''No Time to Die'' που θα είναι και η τελευταία με τον Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X