ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Ο Daniel Craig απαντά σε 22 ερωτήσεις για τον James Bond

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Η νέα ταινία του franchise του ''James Bond'' έχει γίνει viral για αρκετούς λόγος. Από τη μία είχε αναβληθεί άπειρες φορές γιατί λόγω κορωνοϊού δεν μπορούσε να έχει την πρεμιέρα και την κινηματογραφική πορεία που ήθελαν οι παραγωγοί, αφότου κυκλοφόρησε έσπασε ρεκόρ αφού σε μία μέρα προβολών συγκέντρωσε $6 εκατομμύρια στο box office - περισσότερα από κάθε άλλη ταινία του Bond - και, φυσικά, είναι η τελευταία ταινία με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig. 

Έτσι, ο ηθοποιός δεν γιορτάζει απλά την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος και με πολλά throwbacks και αφιερώματα, ένα εκ των οποίων ήταν κι αυτό του περιοδικού GQ. 

Για το επίσημο κανάλι του GQ στο YouTube, o Craig κλ΄ήθηκε να απαντήσει σε 22 ερωτήσεις του κόσμου για την πορεία του στις 5 ταινίες όπου υποδύθηκε τον θρυλικό πράκτορα. 

Τι τον έπεισε να συμφωνήσει για το ''No Time To Die''; Ποιο είναι το αγαπημένο του gadget του James Bond; Πώς και πόσο τον άλλαξε ο συγκεκριμένος ρόλος; Ο ηθοποιός απαντά σε αυτά και πολλά άλλα σε ένα απολαυστικό 8λεπτο βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση