ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Νέο, απίστευτο ρεκόρ στο αμερικανικό box office

Ποια ταινία σάρωσε στο box office;

Ο κόσμος φαίνεται πως επιστρέφει στους κινηματογράφους - τουλάχιστον της Αμερικής - και αυτό φαίνεται με κάθε νέα μεγάλη κυκλοφορία. Αφού το ''Free Guy' τον Αύγουστο, έχοντας κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα σινεμά και αφού ήταν ίσως από τις ελάχιστες που τόλμησαν να αγνοήσουν εντελώς τις πλατφόρμες streaming, γνώρισε τεράστια επιτυχία, έρχονται περισσότερες που τολμούν το ίδιο. 

Το σίκουελ της ταινίας ''Venom'', με υπότιτλο ''Let There Be Carnage'' υπολογίζεται πως έφταστε τα $90 εκατομμύρια εισπράξεις στη Βόρεια Αμερική. Το ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο που σημειώνει μια ταινία το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολών την περίοδο του κορωνοϊού, και το δεύτερο μεγαλύτερο που σημειώθηκε ποτέ σε Οκτώβριο μήνα. Στην εν λόγω ταινία της Marvel, ο Tom Hardy επιστρέφει ως Venom και αυτή τη φορά έχει απέναντι του τον Carnage, που υποδύεται ο Woody Harelson.

Να σημειωθεί πως η Sony, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας, υπολόγιζε εισπράξεις των $50 εκατομμυρίων, έχοντας υπόψη πως ο κόσμος πάει ακόμα σινεμά μουδιασμένα. 

''Είμαστε χαρούμενοι που η υπομονή και η αποκλειστικότητα των σινεμά ανταμίβονται με αποτελέσματα που σπάνε ρεκόρ. Συγγνώμη αλλά 'ο θάνατος των ταινιών' ήταν υπερβολικός'' είπε ο CEO των Sony Pictures, Tom Rothman, απαντώντας σε δηλώσεις άλλων στούντιο παραγωγής που δικαιολόγησαν την παράλληλη προβολή σε πλατφόρμες streaming λέγοντας πως ο COVID έφερε τον ''θάνατο'' των ταινιών. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση